ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Δείτε πώς «ισορροπούν» οι Ιταλίδες πάνω στις γόβες τους

Θέλετε να είστε άνετες πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες σας σαν κάθε Ιταλίδα που αγαπάει τη μόδα και σέβεται τον εαυτό της; Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τον τρόπο για να τα καταφέρετε...

Το μέγεθος μετράει

Όπως θα σου πει κάθε Ιταλίδα που έχει αίσθηση της μόδας δεν υπάρχουν γόβες μετρίου ύψους. Ή θα φορέσετε φλατ παπούτσια ή θα φορέσετε ψιλοτάκουνα. Δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πράγματα που σημαίνει πως όλα τα ενδιάμεσα μπορείτε να τα περπατήσετε άνετα.

Το ύψος σας δεν παίζει κανένα ρόλο

Αν το νιώθετε μπορείτε να φορέσετε ψηλά παπούτσια ακόμα και αν είστε ψηλές ενώ δεν είναι απαραίτητο να φοράτε πάντα τακούνια όταν είστε μικροκαμωμένες. Τα τακούνια δεν υπάρχουν για να φαίνεστε ψηλότερες, υπάρχουν για να αισθάνεστε γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Το να σας ταιριάζουν είναι πολύ σημαντικό


Κάθε Ιταλίδα που σέβεται τον εαυτό της έχει κάποιον τσαγκάρη που εμπιστεύεται ο οποίος μεταποιεί κάθε φορά τα παπούτσια της και τα κάνει να της ταιριάζουν τέλεια.

Το σχέδιο είναι το κλειδί


Αυτό κι αν είναι σημαντικό… Ενώ μπορείς να ζήσεις με μερικά πάμφθηνα φλατ παπούτσια, δεν ισχύει το ίδιο με τα φτηνά τακούνια. Θα σας δημιουργήσουν φουσκάλες στα πόδια και θα κάνουν τα πόδια σας να πονάνε ενώ ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι μπορεί να επηρεάσουν τη στάση του σώματός σας και να βλάψουν τα κόκκαλα στις πατούσες των ποδιών σας. Πριν αγοράσετε οποιοδήποτε ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες δοκιμάστε τες αργά το απόγευμα που θα πόδια σας θα είναι ελαφρώς πρησμένα από την κούραση της ημέρας.

Περπατάτε, μην τρέχετε

Ο μόνος τρόπος για να μάθετε να περπατάτε καλά και σωστά με τακούνια είναι να κάνετε πολύ εξάσκηση με πιο «εύκολα» παπούτσια. Μην περπατάτε στις μύτες των ποδιών, πατάτε πρώτα με το τακούνι και έπειτα με τη μύτη του ποδιού. Όσο πιο μεγάλη επιφάνεια έχει το παπούτσι τοσο πιο εύκολο είναι να το περπατήσετε. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε από μποτάκια για να περάσετε έπειτα πιο ομαλά στις γόβες.

Επιλέξτε που θα τα φοράτε

Τα ψηλά τακούνια μπορεί να κάνουν καλό στην αυτοπεποίθηση αλλά δεν κάνουν καλό στο σώμα. Επιλέξτε σοφά πού θα τα φοράτε. Στην Ιταλία τα φοράνε συνήθως την ημέρα σε εκδηλώσεις, όπως είναι οι γάμοι και τα βαφτήσια, και τη νύχτα όποτε έχουν να πάνε σε κάποιο σπέσιαλ event. Αποφασίστε και εσείς που θα τα φοράτε και πότε έτσι ώστε να προλαβαίνουν τα πόδια σας να ξεκουράζονται ενδιάμεσα.

Πηγή:People
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top