ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του Κρίτωνα Λίνα. Σε κατάσταση σοκ οι φίλοι του, που τον βρήκαν νεκρό...

Έναν αξιόλογο γιατρό θρηνεί από το πρωί η τοπική κοινωνία της Ρόδου. Πρόκειται για τον Κρίτωνα Λίνα, 66 ετών, ο οποίος τα τελευταία 25 χρόνια υπηρέτησε ως επιμελητής γιατρός την τοπική κοινωνία, από το Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου. Η τραγική είδηση αποκαλύφθηκε το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είχε υπηρεσία, δεν προσήλθε στην δουλειά του. Αμέσως οι συνάδελφοί του, επειδή ήξεραν πόσο τυπικός είναι ανησύχησαν και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όταν είδαν ότι δεν απαντούσε, αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ο Κρίτωνας Λίνας, διέμενε μόνος του στην περιοχή Αφάντου. Με την βοήθεια των αρμοδίων αρχών, ανοίχτηκε το σπίτι και τότε ο γιατρός βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του.

Τα αίτια του θανάτου του, εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές, αλλά οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε παθολογικό πρόβλημα. Η είδηση του θανάτου του, βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους, τους φίλους και τους συγγενείς του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και δόθηκε εντολή να γίνει εμπεριστατωμένη έρευνα για προσδιοριστούν επακριβώς τα αίτια του θανάτου του 66 χρονου γιατρού.

Πηγή: rodiaki.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top