ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 28, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς, ενώ στη Ρόδο οι μέγιστη θα φτάσει στους 29 βαθμού Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο Καρπάθιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Στην Αττική θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ενώ νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top