ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η Έλενα Όλτερστντορφ 50 χρόνων, εξαφανίστηκε στις 11 Ιουνίου από το σπίτι της στα Πετράλωνα.

Η δήλωση εξαφάνισής της έγινε από την μητέρα της που ήρθε στην Αθήνα από το εξωτερικό για αυτόν τον σκοπό, στα μέσα Ιουλίου. Μετά τον θάνατο του Έλληνα συζύγου της το 2014, η αγνοούμενη κατέπεσε ψυχολογικά και είχε τάσεις φυγής. Στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.
Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι πριν εξαφανιστεί φέρεται να άφησε η ίδια την τραπεζική της κάρτα στην Ελληνίδα φίλη και γειτόνισσά της, για να τακτοποιήσει οικονομικές της εκκρεμότητες.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν προκύπτει κάτι ύποπτο, ενώ μετά την εξαφάνιση δεν πραγματοποιήθηκε καμία κλήση. Αντίθετα από την άρση του τραπεζικού απορρήτου προέκυψαν μαζικές αναλήψεις μετρητών και αγορές με την κάρτα της αγνοούμενης, από την φίλη και τον γιο της, ύψους 15.000 ευρώ.
Μάλιστα κάμερα ασφαλείας τραπεζικού καταστήματος στον Πειραιά κατέγραψε το γιο της γειτόνισσας της να πραγματοποιεί κάποιες από τις αναλήψεις. Οι δύο τους αντιμετωπίζουν την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρημάτων.

Σύμφωνα με τις Αρχές, από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα στο σπίτι και το αυτοκίνητο της που άφησε φεύγοντας, δεν προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.
Η Έλενα έχει ύψος 1,55, είναι εύσωμη και τα μαλλιά της είναι βαμμένα ξανθά. Όταν χάθηκε κρατούσε μία τσάντα μεσαίου μεγέθους με λουλούδια.

Για την εξαφάνιση της έχει σημάνει Omnibus Alert.

Πηγή: anikolouli.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top