ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Η Aniston με τον συζυγό της σε ρομαντικό δείπνο μετά το διαζύγιο των Brangelina

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Αυτό γράφουν τα περισσότερα μέσα για την αντίδραση της Jennifer Aniston μετά και την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου Jolie- Pitt! Και όπως η ίδια δεν τοποθετήθηκε τότε, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο χωρισμού με τον πρώην σύζυγό της λόγω της Jolie, έτσι δεν τοποθετείται και τώρα. Αλλά πάντα προτιμά να μιλά μέσα από τις πράξεις της!

jennifer1.jpg

Το Σάββατο, λοιπόν, κι ενώ όλο το Χόλιγουντ είναι αναστατωμένο μετά την ανακοίνωση του πολύκροτου διαζυγίου του πιο διάσημου ζευγαριού, η Jennifer Aniston απαθανατίστηκε με τον σύζυγό της Justin Theroux σε ρομαντικό δείπνο.

jennifer2.jpg

Το ζευγάρι το οποίο περπατούσε χέρι- χέρι δείπνησε σε ένα hot εστιατόριο του Μανχάταν, το The Smile.

jennifer3.jpg

To ζευγάρι, όπως πάντα, είχε πολύ όμορφο στιλ! Και οι δυο τους ήταν ντυμένοι με total black, με rock διάθεση ο γοητευτικός Justin Theroux και με New York chic στιλ η Jennifer η οποία η οποία φορούσε μαύρο crop παντελόνι και top και κρατούσε μια Chanel τσάντα.

jennifer4.jpg

Και όσο τελικά, κι αν διαφωνούμε με τους τίτλους που επιλέγουν τα ξένα site για το πολύκροτο διαζύγιο Jolie- Pitt και τις αντιδράσεις του κύκλου που τους αφορά, δεν μπορούμε παρά να παραδεχτούμε πως ναι, στην περίπτωση της Jennifer Aniston η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

jennifer6.jpg
tlife


Πηγή: www.madata.gr/ |
Tο διαβάσαμε εδώ


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top