ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Για γέλια ή για κλάματα; Το απόλυτο μπάχαλο επικρατεί με την υπόθεση του 22χρονου, που κατηγορείται ότι έδειρε τον διευθυντή Τροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαμαντόπουλο, στην Πανεπιστημίου.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας, την περασμένη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, ο δράστης παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, χωρίς όμως να κρατηθεί, καθώς η ανακρίτρια δεν είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης, παρά το γεγονός ότι είχε στα χέρια της την δικογραφία.

"Ανακοινώνεται ότι την περασμένη Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, ο 22χρονος ημεδαπός, που έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης του τραυματισμού Αστυνομικού Διευθυντή την 29-08-2016 στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα.

Για το θέμα ενημερώθηκε η αρμόδια Ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NewsIt.gr, το Τμήμα ενημέρωση την Κρατική Ασφάλεια, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την ανακρίτρια. Εκείνη από την πλευρά της, ανέφερε πως ακόμα μελετά την δικογραφία και έτσι απλώς... ενημερώθηκε πως ο 22χρονος έδωσε το παρών στο αστυνομικό τμήμα.

Ο δράστης έπρεπε να εμφανιστεί στο αστυνομικό τμήμα στις 10 Σεπτεμβρίου, καθώς του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για αδικήματα, που αφορούσαν μεταξύ άλλων και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Ο δράστης, το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2016, μετά τη λήξη πορείας, που είχε πραγματοποιηθεί σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, πλησίασε από πίσω, στην οδό Πανεπιστημίου, τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, Γιώργο Διαματόπουλο, ο οποίος εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία και του επιτέθηκε αναίτια και αιφνιδιαστικά, καταφέροντας του χτυπήματα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Πηγή: newsit.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top