ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Untitled-1
Tο pikosapikos.gr συνεχίζει την συνεργασία του με τον
ηθοποιό Γιώργο Μακρή και παραμένει χορηγός επικοινωνίας.
Λίγα λόγια για το νεό έργο
Μετά από σχεδόν 8 χρόνια ΈΡΧΕΤΑΙ το «Μπρίζον Βreak 3»
Η Ελένη Φιλίνη και πάλι ως διευθύντρια φυλακών (καμία σχέση με την πρώτη φυλακή) θα βασανίσει με τον τρόπο της τους ποιο σκληρούς -τρελούς -παλαβούς – απίστευτους κακοποιούς.
Ο Γιώργος Μακρής θα την ταλαιπωρήσει με κάθε τρόπο . Η Ελένη θα τον κάνει να βγεί κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα του. Μια Νεα Ιστορία ,μια νέα υπόθεση με Δράση -Περιπέτεια – Ίντριγκες- Έρωτες -Πάθη μια κωμωδία που θα σας κόψει την ανάσα. Όλα τα πρόσωπα έχουν σχέση με την πραγματικότητα -το ντεκόρ και τα πράγματα δε έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μια αληθινή ιστορία που θα σας κόψει τον βήχα και τον ύπνο με την τιμή του εισιτηρίου. Λογικό –γιατί τέτοιους ήρωες δε τους βρίσκεις πουθενά. Ούτε η Νικολούλη κατάφερε να τους εντοπίσει.
Μια απόδραση Εφιαλτική -πρωτότυπη -μοναδική για όλες τις φυλακές του Πλανήτη. Επισκεπτήριο ανατρεπτικό. Στην Αθήνα σύντομα το που και το πότε.Για την υπόλοιπη Ελλάδα κάτι μοναδικό στην Παγκόσμια ιστορία των φυλακών. Επισκεπτήριο κάνουν οι φυλακισμένοι στους Δήμους και τις Πόλεις. Όποιος δεν παρακολουθήσει αυτή την Παράσταση απλά θα βρεθεί σε κελί.!!!!
Σύντομα όλα τα ονόματα των φυλακισμένων αλλά και των υπολοίπων που φταίνε η δεν φταίνε σε αυτή την κοινωνία..!!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top