ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μελάνια Τραμπ: Η υποψήφια Πρώτη Κυρία φωτογραφίζεται ολόγυμνη!

Είναι ακριβώς όπως είδε το φως στον μάταιο ετούτο κόσμο... Κάπως έτσι αποφάσισε να εκθέσει στη δημοσιότητα τη σύζυγο του υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, η New York Post ... ακονίζοντας τη μνήμη των αναγνωστών της.
Η εφημερίδα συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφίες της Μελάνια από το 1995 όταν το, 48 σήμερα, μοντέλο από τη Σλοβενία, Μελάνια Κναβς, φωτογραφιζόταν για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού, Max, χωρίς να αφήνει τίποτα απολύτως στη φαντασία των αναγνωστών του...
«Ποτέ δεν έχετε δει μια υποψήφια Πρώτη Κυρία έτσι», διαφημίζει το θέμα στο εξώφυλλό της η εφημερίδα.
 Οι φωτογραφίες αυτές που έχουν την υπογραφή του  Alé de Basse­ville συμπεριλαμβάνουν και κάποιες που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας. Απεικονίζουν τη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ με βλέμμα πολλά υποσχόμενο να αναδεικνύει τις καμπύλες της κρύβοντας ... επιμελώς ατημέλητα με το χέρι της τα επίμαχά της σημεία.
 Πρόκειται, άραγε, για μία επίθεση στον ανταγωνιστή της Χίλαρι Κλίντον; Υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν πως οι... αποκαλύψεις της συζύγου του μόνο καλό θα του κάνουν.

 Σε ένα εντυπωσιακό.,. στριφογύρισμα, πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ ερωτώμενος για τις επίμαχες φωτογραφίες έσπευσε να δικαιολογήσει τη σύζυγό του λέγοντας πως τραβήχτηκαν πολύ πριν γνωριστούν. «Η Μελάνια ήταν από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα και έκανε πολλές φωτογραφίσεις για εξώφυλλα περιοδικών. Στην Ευρώπη τέτοιες φωτογραφίες είναι της μόδας και πολύ συνηθισμένες».






Πηγή: www.thetoc.gr/Tο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top