ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού φλερτάρει με τη γαλανόλευκη. Πληρεί τις προϋποθέσεις ή όχι;


Ο Ζέκα έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό. Η ανανέωση του συμβολαίου του απέδειξε, ότι οι σχέσεις που έχει δημιουργήσει ο Πορτογάλος με την ομάδα και τον κόσμο της είναι άρρηκτες. Είναι μόλις 27 ετών και πλέον βρίσκεται μπροστά του η πιθανότητα να μπει στο βιβλίο της ιστορίας της ομάδας, δίπλα σε ονόματα, όπως ο Ζάετς, ο Ρότσα, ο Βαζέχα και ο Βάντσικ. Το έγραψε εξάλλου και ο σκύλος σε σχετικό θέμα.

Συν τοις άλλοις, η ανανέωση μέχρι το 2019, δημιουργεί στην καριέρα του Ζέκα άλλη μία σοβαρή προοπτική. Ο λόγος για την κλήση του μέσου των “πρασίνων” στην Εθνική. Εδώ όμως θα σας ρίξουμε τη βόμβα. Δεν αναφερόμαστε σε αυτή της Πορτογαλίας, αλλά της Ελλάδας. Μάλιστα, όπως έγραψε η στήλη “Sportdog Penalty”, ο ποδοσφαιριστής δε θα έλεγε "όχι" στη συμμετοχή του στο ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας μας. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την ιστορία σίγουρα θα παίξει και η ΕΠΟ.

Το ρεπορτάζ της στήλης αναφέρει, ότι η ελληνική ομοσπονδία δεν θα ήταν αρνητική στην πιθανότητα, ο άσος του Τριφυλλιού να ενισχύσει τη "γαλανόλευκη". Και πως να έχει άλλωστε, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να δέσει με το ελληνικό σύνολο και να προσφέρει τα μέγιστα. Ειδικά αν μάθει τη γλώσσα...

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρεί ο ποδοσφαιριστής, τα δεδομένα είναι θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο Ζέκα έχει ήδη συμπληρώσει τα χρόνια που χρειάζονται και αν πάρει την ελληνική υπηκοότητα είναι σχεδόν σίγουρο, ότι θα τον δούμε στην Εθνική.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ένας άλλος συμπατριώτης του Ζέκα είχε βρεθεί μία ανάσα από την Εθνική Ελλάδας. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν και είναι ακόμα δεμένος συναισθηματικά με τον ΠΑΟΚ. Όταν όμως τέθηκε αυτό το δίλημμα, ο βραχύσωμος πρώην μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου επέλεξε να παίξει στην Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία το καλοκαίρι στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top