ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσιεύει φωτογραφία με το σύντροφο τηςΗ ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν κρύβεται και όπως φαίνεται περνάει πολύ ευχάριστα με το νέο της σύντροφο!
Καθόλη τη διάρκεια της σχέσης της με τον Αντίνοο Αλμπάνη αλλά και μετά το χωρισμό τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου κρατούσε χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, χωρίς να θέλει να μιλάει πολύ γι΄αυτό.
Αλλά και με τη νέα σχέση της με τον αρχιτέκτονα Άλεξ Φρανζολίνι διατηρεί διακριτική στάση, άλλωστε και η ίδια σε παλαιότερες συνέντεύξεις της δείχνει να θέλει να προστατεύσει τα δύο της αγόρια που έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη και είναι ιδιαιτέρως προσεκτική ποιον γνωρίζει στα παιδιά της, ως σύντροφο.
Με τον γοητευτικό αρχιτέκτονα φαίνεται όμως να περνάει ανέμελα και υπέροχα και αυτό κάνει την Ντορέττα να δείχνει την εξωστρεφή πλευρά της.
Έτσι λοιπόν, αφού έκανε την αρχή αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπο με τον σύντροφο της, δημοσίευσε ξανά μια κοινή τους φωτογραφία από την απόδραση τους στη Βιέννη και σχολίασε: «Κανόνας νούμερο 1. Πρέπει να περνάς καλά».
A photo posted by Doretta Papadimitriou (@doretta3123) on
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top