ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Σπουδαίο φίνις στη μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς έχουν βάλει ψηλά τον πήχη! 

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ψάχνονται εδώ και κάμποσες μέρες για να κάνουν μία μεγάλη μεταγραφή...

Αν αυτή θα είναι για τον χώρο της άμυνας, των χαφ ή για την επίθεση, είναι κάτι που θα προκύψει από πολλούς παράγοντες.

Κυριότερος όλων όμως, είναι ο χρόνος που κυλάει...

Με τους "ερυθρόλευκους" προφανώς να έχουν στη λίστα τους διάφορους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να γεμίσουν το ρόστερ τους με ποιότητα και εμπειρία.

Τέτοια περίπτωση είναι και εκείνη του Φιλίπ Μεξές, που στα 34 του χρίνια έχει μείνει χωρίς συμβόλαιο και το σενάριο που έχει εμφανιστεί στη δημοσιογραφική πιάτσα τον θέλει να ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού!

Ο πρώην άσος της Μίλαν είχε "παίξει" και παλιότερα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα του Πειραιά και μπορεί να βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του και τους νεότερους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ίδια θέση...

Δεν λέμε ότι ντε και σώνει ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του, αλλά από τη στιγμή που το όνομά του εμφανίστηκε ξανά στο ρεπορτάζ του συλλόγου, ο ίδιος είναι χωρίς ομάδας και το κασέ του βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, προφανώς δεν περνάει αδιάφορος από τον Ολυμπιακό...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top