ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ακατανόητη επιλογή του νέου προπονητή του Ολυμπιακού που σίγουρα θα συζητηθεί! Παίρνει τεράστιο ρίσκο που αν δεν του βγει, θα ακούσει πολλά! Θα τραβάτε τα μαλλιά σας, λέμε... 

Μπορεί ο Πάολο Μπέντο να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πιάσει ήδη δουλειά στην ομάδα και τρέχει τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο 47χρονος τεχνικός έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει ζητήσει βασικά την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός σέντερ φορ, για τη βασική ενδεκάδα.

Παράλληλα, ο νέος κόουτς των πρωταθλητών δείχνει να πιστεύει στο υλικό της ομάδας και γι΄ αυτό δεν έχει εγκρίνει ακόμα όλες τις αποχωρήσεις που έχουν αποφασισθεί από την ΠΑΕ, πριν αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται ότι έχει σοβαρές ενστάσεις ως προς τη φυγή του Ντιόγκο Φιγκέιρας και, μάλιστα, λέγεται ότι έχει δώσει εντολή στους διοικούντες για την παραμονή του!

Μπορεί ο Πορτογάλος μπακ να έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ερυθρόλευκης φανέλας και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου, ωστόσο ο νέος τεχνικός της ομάδας δείχνει να έχει διαφορετική άποψη.

Αν και ο 25χρονος παίκτης ήταν από τους χειρότερους του Ολυμπιακού στα δύο παιχνίδια με τη Χάποελ, που έφεραν τον οδυνηρό αποκλεισμό, προκαλώντας μέχρι και την αγανάκτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Πάουλο Μπέντο έχει αποφασίσει πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

Προφανώς ο 47χρονος κόουτς πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει το ηθικό του συμπατριώτη του και να δείξει στην πορεία ένα καλύτερο πρόσωπο, ωστόσο πρόκειται για μία κίνηση που αποτελεί δεδομένα τεράστιο ρίσκο για έναν παίκτη που έχει δεχθεί την κατακραυγή από τον κόσμο και τα Μέσα, ενώ μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν τελειωμένος με απόφαση της διοίκησης.

Γιατί αν δεν του βγει του Πάουλο Μπέντο η συγκεκριμένη επιλογή και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας συνεχίσει τις ίδιες εμφανίσεις, θα χρεωθεί ο ίδιος την αποτυχία και τη σκληρή κριτική, ενώ τώρα του δίνεται η δυνατότητα να απομακρύνει το "μαύρο πρόβατο" της ομάδας και να φέρει έναν παίκτη της δικής του επιλογής.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top