ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Το (απίστευτο!) ρεπορτάζ που θέλει μεγάλη ελληνική ομάδα να τα σκάει στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Σουηδού φορ!

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ό, τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά ο Παναθηναϊκός αισθάνεται τυχερός που τον έχει στο ρόστερ του, αφού ο Σουηδός είναι "killer" και μπορεί με μια κίνηση να "σκοτώσει" την αντίπαλη άμυνα.

Όπως είναι λογικό, τον παίκτη "ζαχαρώνουν" πολλές ομάδες και μία από αυτές φαίνεται να είναι και ο ΠΑΟΚ! Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που διαβάσαμε στο paokvoice.com, o Δικέφαλος του Βορρά που βρίσκεται σε αναζήτηση τοπ επιθετικού έχει στην κορυφή της λίστας του τον Μπεργκ!

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει ξεχωρίσει τον Σουηδό επιθετικό και αποτελεί προσωπική του επιλογή, ωστόσο μια τέτοια περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη, τόσο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει, όσο και γιατί υπάρχει από πίσω η σχέση ανάμεσα σε Σαββίδη και Αλαφούζο.

Παρόλα αυτά, ακόμα και να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ είναι αποφασισμένος να φέρει στην Τούμπα σπουδαίο επιθετικό, δίνοντας μάλιστα και "τρελό" συμβόλαιο.

Αυτό θα είναι κοντά στα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα προέρχονται από την πώληση του Λούκας Πέρεθ στην Άρσεναλ, από την οποία ο ΠΑΟΚ θα λάβει περίπου 6 εκ. ευρώ!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top