ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Διακοπές στην Κέρκυρα κάνει η πριγκίπισσα του Μαρόκου

Την Κέρκυρα επέλεξε για τις διακοπές της, για έβδομη χρονιά, η πριγκίπισσα του Μαρόκου Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄.

Η πριγκίπισσα του Μαρόκου, έφτασε με την πολυμελή συνοδεία της και τα δυο της ανήλικα παιδιά στην Κέρκυρα την Τρίτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναμένεται να μείνει στο νησί μέχρι τις 8 του Σεπτέμβρη.
Η Κέρκυρα, φέρεται πως είναι το αγαπημένο νησί της πανέμορφης πριγκίπισσας, που διαμένει σε πολυτελέστατη απομονωμένη βίλα, στο συγκρότημα του Imperial Hotel στο Κομμένο.
Την πριγκίπισσα συνοδεύουν περισσότερα από 70 άτομα, για τα οποία χρειάστηκε να μισθωθούν επιπλέον πενήντα δωμάτια του πεντάστερου ξενοδοχείου.
Μεταξύ των συνοδών της είναι ο προσωπικός μάγειρας της, το στενό της υπηρετικό προσωπικό, οι νταντάδες των παιδιών και φυσικά οι σωματοφύλακές της.
Παρ’ ότι έχουν περάσει δύο εικοσιτετράωρα της διαμονής, της 38χρονης πριγκίπισσας στο νησί, μέχρι αυτή την ώρα φαίνεται ότι ακόμη δεν έχει επισκεφτεί την πολυαγαπημένη της αγορά στην Κέρκυρα, καθώς απολαμβάνει την μαγική απομακρυσμένη τοποθεσία της διαμονής της, σε μία μοναδική χρυσαφένια παραλία.
Πληροφορίες πάντως φέρουν ταχύπλοα σκάφη να βρίσκονται στο αποκλειστικό λιμανάκι που της παρέχεται από το ξενοδοχείο, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της για τις πιθανές ινκόγκνιτο αποδράσεις της.
Το νησί, αναμένεται να επισκεφθούν μέχρι τέλους του μήνα και άλλοι γαλαζοαίματοι, ενώ ως γνωστόν παραμένει ο αγαπημένος προορισμός πριγκίπων και γνωστών εμίρηδων του κόσμου, την ίδια ώρα είναι πόλος έλξης και πολλών διάσημων με τον γνωστό ηθοποιό Μπρους Γουίλις, να βρίσκεται εδώ και ημέρες στο νησί, όχι ως επισκέπτης, αλλά ως ιδιοκτήτης πολυτελούς βίλλας που διαθέτει στη Νότια Κέρκυρα.
Το διαβάσαμε εδώ
Πηγή: news.grTο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top