ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Ιζαμπελ Γκετί: Αυτή είναι η πάμπλουτη ανιψιά της Μαρί Σαντάλ

Η 22χρονη Ιζαμπελ Γκετί είναι το νέο it girl. Είναι η μεγάλη δισέγγονη του αμερικανού μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί και του επίσης μεγιστάνα συνιδρυτή των Duty Free Ρόμπερ Μίλερ (πατέρα της Μαρί Σαντάλ). Και ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler ως το νέο περιζήτητο κορίτσι.

Κι αν μέχρι σήμερα η εγγονή του τέως και κόρη της Μαρί Σαντάλ Μαρία Ολυμπία μονοπωλούσε μεγάλο μερίδιο των ΜΜΕ με τη ζωή της και τις στυλιστικές επιλογές της, η ξαδέλφη της έρχεται να την εκτοπίσει (αν τα καταφέρει).
«Γκλάμουρ, ταλέντο, περιουσία. Ναι, η Ιζαμπέλ Γκετί τα έχει όλα» γράφει το εξώφυλλο του Tatler όπου η νεαρή ποζάρει με αυτοπεποίθηση.
 Το κορίτσι με τα εντυπωσιακά γονίδια (όπως γράφει η Daily Mail) μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη σε αρχοντικό 6 ορόφων και στη συνέχεια μετακόμισε στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει μαθήματα στο φημισμένο Harrodian school.
Αργότερα μετακόμισε στην Ελβετία, όπου... έκανε την επανάστασή της όπως λέει η ίδια, πριν επιστρέψει στο χλιδάτο διαμέρισμά της στο Λονδίνο.
 Εκτός από τη μόδα, η ξανθιά κληρονόμος αγαπά τη μουσική και έχει σπουδάσει στο NYU. Στον χώρο της μουσικής δεν είναι γνωστή ως Ιζαμπελ, αλλά ως Ιζι «Izzy Getty».
Συχνά περνά τα Σαββατοκύριακα με τις εξαδέλφες της Μαρία Ολυμπία και Ταλίτα Βον Φιρστενμπεργκ (εγγονή της σχεδιάστριας μόδας Diane von Fürstenberg) εί 00004000 ε στην Ελλάδα, είτε στο πολυτελές εξοχικό της οικογένειας στο Cotswolds.
Και φυσικά η Ιζαμπελ, όπως και η Μαρία Ολυμπία έχει ενεργή και λαμπερή κοινωνική ζωή.
 Η Μαρία Ολυμπία - η οποία ήταν η πρώτη που έκανε εξώφυλλο στο Tatler το 2013 ως το πιο περιζήτητο κορίτσι στον κόσμο - φαίνεται να αποκτά «ανταγωνισμό» με την ξαδέλφη της να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι.
 Οι τρεις νεαρές ξαδέλφες (κόρες τριών αδελφών) έκαναν κοινή φωτογράφιση για το Vanity Fair πριν από λίγους μήνες, με έμπνευση μια φωτογραφία των μαμάδων τους από τα 90ς.
Μαρία Ολυμπία - Ιζαμπέλ Γκετί - Ταλίτα Βον Φιρστενμπεργκ -Vanity FairΜαρία Ολυμπία - Ιζαμπέλ Γκετί - Ταλίτα Βον Φιρστενμπεργκ -Vanity FairΤόσο η μητέρα της Ιζαμπέλ, Πία όσο και οι αδελφές της Αλεξάνδρα και Μαρί-Σαντάλ - που συχνά αναφέρονται ως «The Miller Sisters» είναι κόρες του μεγιστάνα συνιδρυτή των Duty Free Ρόμπερ Μίλερ- οι οποίες έκαναν πλούσιους γάμους και υπήρξαν τα αντίστοιχα it girls της εποχής τους.
 Και οι κόρες τους συνεχίζουν την παράδοση των μαμάδων τους.
Ιζαμπέλ Γκετί - Μαρία Ολυμπία - Ταλίτα Βον Φιρστενμπεργκ - Vanity FairΙζαμπέλ Γκετί - Μαρία Ολυμπία - Ταλίτα Βον Φιρστενμπεργκ - Vanity Fair
Πηγή: www.thetoc.gr/Tο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top