ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ποια ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει και γιατί κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον πουλήσει η Μπενφίκα!

Σύμφωνα με όσα θα δημοσιεύσει η πορτογαλική εφημερίδα Record στο φύλλο της Τρίτης, η Νάπολι τσεκάρει το προφίλ του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο βλέπει ως πιθανό αντικαταστάτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν!

Το προφίλ του Κώστα Μήτρογλου σκανάρει εξονυχιστικά τις τελευταίες ημέρες η Νάπολι, βλέποντας στο πρόσωπο του Έλληνα επιθετικού έναν υποψήφιο αντικαταστάτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν! Η είδηση αυτή θα παίξει αποκλειστικά στο φύλλο της Τρίτης της πορτογαλικής εφημερίδας Record και το SDNA φρόντισε να εξασφαλίσει αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες του ρεπορτάζ που έρχεται από την ιβηρική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Record, η Νάπολι που και στα προηγούμενα χρόνια είχε ακουστεί δειλά για τον Κώστα Μήτρογλου συγκεντρώνει πληροφορίες που αφορούν τον Έλληνα επιθετικό. Πιο συγκεκριμένα άνθρωπος των «παρτονοπέι» φρόντισε να ενημερωθεί για το στάτους του Κώστα Μήτρογλου, τις απολαβές του στην Μπενφίκα, τα χρήματα που θα ζητούσε ο πορτογαλικός σύλλογος για να παραχωρήσει τον Έλληνα σέντερ-φορ, με τους Ιταλούς να ψάχνουν αν υπάρχει και κάποια ρήτρα που απελευθερώνει τον «πιστολέρο». 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της Record, ο Μήτρογλου είναι ένας από τους επιθετικούς που σκανάρει εξονυχιστικά η Νάπολι, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση ή ενόχληση τόσο προς την Μπενφίκα, όσο και προς την πλευρά του Έλληνα επιθετικού.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως ο ιταλικός σύλλογος βγαίνει πια με πολλά λεφτά στην αγορά (η ρήτρα αποδέσμευσης του Ιγκουαΐν ήταν στα 94 εκατομμύρια ευρώ) και πως η Μπενφίκα όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις είναι ένα κλασικό selling club, που ποτέ δεν λέει όχι σε συμφέρουσες προτάσεις.

Σε ότι αφορά τον «Μητρογκόλ» αισθάνεται την Λισαβώνα ως δεύτερο σπίτι του και νιώθει απόλυτα αποδεκτός και ικανοποιημένος στην Μπενφίκα. Αυτός εξάλλου ήταν ο λόγος που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «αετούς» με λιγότερα χρήματα από όσα εισέπραττε στην Φούλαμ, δείχνοντας έμπρακτα την αφοσίωση του στην Μπενφίκα. Ωστόσο, σε περίπτωση που το ενδιαφέρον της Νάπολι πάρει σάρκα και οστά (ο Μήτρογλου δεν είναι ακόμα ενήμερος για το ενδιαφέρον των «παρτονοπέι»), τότε ουδείς μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό.

Ακόμα κι αν τελικά η Νάπολι δεν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για τον Μήτρογλου, μόνο και μόνο το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου είναι άκρως τιμητικό για τον Έλληνα σέντερ-φορ και αντιπροσωπευτικό του πολύ καλού ονόματος που έχει πλέον στο εξωτερικό. 

Ως επίλογο όμως, κρατήστε όμως τούτο. Μπορεί η Νάπολι αυτή τη στιγμή να έχει αμέτρητο… μετρητό για να ξοδέψει στην προσπάθεια ανεύρεσης του αντί-Ιγκουαΐν, αλλά πραγματικά είναι λίγες οι ρεαλιστικές περιπτώσεις από το πάνω ράφι (σε λογικές τιμές πάντα) που μπορεί να χτυπήσει. Κι αυτό το τελευταίο είναι που δίνει πόντους στον Έλληνα σέντερ-φορ… 

Πηγή: sdna.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top