ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Cross body bags: Βάλε χρώμα στο τσαντάκι σου!


Λένε πως οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά, γι’ αυτό καλό είναι να περιποιείσαι κάθε look σου από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ώστε να δείχνεις στιλάτη και κομψή κάθε στιγμή.
Άρα αφού επιλέξεις τα ρούχα και τα παπούτσια σου, πρέπει να διαλέξεις με σοφία και την τσάντα ή το τσαντάκι που θα κρατήσεις ή θα φορέσεις.
Μια δυνατή επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου αποτελούν τα cross body τσαντάκια που έχουν χρώμα. Προσθέτουν μία ευχάριστη, κάπως girly, πινελιά σε κάθε σύνολό σου και χωράνε όσα ακριβώς θέλεις να έχεις μαζί σου σε μία πρωινή, απογευματινή ή βραδινή βόλτα στην πόλη ή στο νησί. Έχουν ιδανικό μέγεθος για να χωρέσουν στη βαλίτσα των διακοπών σου και αν επιλέξεις ένα passepartout χρώμα, όπως ροζ, τιρκουάζ ή μπλε, μπορείς να συνδυάσεις το τσαντάκι σου με πολλά διαφορετικά outfits.
Μπορείς να τα κρατήσεις είτε με φορέματα, είτε με ολόσωμες φόρμες, είτε με λευκό t-shirt και παντελόνα, γι’ αυτό δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στη shopping list που ετοιμάσαμε και περιέχει 12 μοντέρνα και chic cross body τσαντάκια σε μοναδικά χρώματα. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο για αυτό το καλοκαίρι και μην το αποχωριστείς ούτε λεπτό!
Accessorize 37,90 ευρώ
Mango 19,99 ευρώ
Achilleas accessories 18,90 ευρώ
Axel 36 ευρώ
Bershka 12,99 ευρώ
DESIGUAL 64 ευρώ (Tsakiris Mallas)
Folli Follie 240 ευρώ
Fullah Sugah 32,99 ευρώ
H&M 34,99 ευρώ
KEM 49 ευρώ
Pull and Bear 15,99 ευρώ
Stradivarius 12,95 ευρώ

Πηγή: joytv.grTο διαβάσαμε εδώ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top