ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
SyrosGermania
Άλλο ένα αιματηρό επεισόδιο με θύμα μια γυναίκα σε πόλη της Γερμανίας, λίγα 24ωρα μετά το τραγικό συμβάν του Μονάχου. Θύτης ένας Σύρος πρόσφυγας που συνελήφθη…

Νέο αιματηρό περιστατικό στη Γερμανία, δύο μέρες μετά το περιστατικό που προκάλεσε ο 18χρονος Ιρανογερμανός στο Μόναχο.
Μία γυναίκα έπεσε νεκρή και άλλοι δύο άνδρες τραυματίστηκαν στην πόλη Ρόιτλινγκεν, κοντά στην Στουτγάρδη, μετά από επίθεση άνδρα με μαχαίρι, τύπου ματσέτα.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον οποίο επικαλείται η Bild, το θύμα ίσως να ήταν έγκυος. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Russia Today, επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είναι ένας Σύρος πρόσφυγας, 21 ετών, που έχει υποβάλλει αίτηση ασύλου, ενώ «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά.
Η γερμανική αστυνομία προσανατολίζεται προς ένα «έγκλημα πάθους»«Όταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top