ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη επέτειος του γάμου της και η φωτογραφία που δημοσίευσε (εικόνες)Η τραγουδίστρια φαίνεται πως έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Ανδρέα Καψάλη, καθώς δύσκολα αποχωρίζονται.
Η Έλενα Παπαρίζου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, η τραγουδίστρια και ο Ανδρέας Καψάλης  αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου -μυστικά- και να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους πριν από ένα μήνα ακριβώς.
«Ο γάμος έγινε στην Ελλάδα. Δεν έγινε σε εκκλησία και, αν θέλεις να μείνει κάτι κρυφό, μένει. Παντρευτήκαμε πάνω στα capital controls και, παρόλο που αρχικά είχαμε σκεφτεί μετά τον γάμο να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, δεν το κάναμε τελικά. Σκεφτήκαμε ότι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους μας, που μπορεί να αισθάνονταν την υποχρέωση να μας πάρουν δώρο ή να ξοδέψουν χρήματα για να φορέσουν κάτι καλό. Αυτή τη στιγμή, όλοι οι Έλληνες αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, θα κάνουμε ένα πάρτι για συγγενείς και φίλους και αργότερα θα κάνουμε το ταξίδι του μέλιτος. Θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη στιγμή με ανθρώπους που μας αγαπάνε, γιατί είναι πολλοί», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της στο εβδομαδιαίο περιοδικό OK! η γνωστή τραγουδίστρια.
Η Έλενα Παπαρίζου ανέβασε μία selfie στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram που απεικονίζει την ίδια μαζί με τον άνδρα της να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές σε κάποιο μέρος της Ελλάδας, ενώ έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «1 χρόνο παντρεμένοι», θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς φίλους της.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top