ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Η εμφάνιση του κόντρα στον Άγιαξ επιβεβαίωσε τους ανθρώπους του Δικεφάλου, που «φώναζαν» πως είναι παικταράς. Όταν φύγει από την Τούμπα, θα φέρει τρελά εκατομμύρια.

Με το υπερ-πολύτιμο 1-1 επιστρέφει στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ, αλλά μπορεί να αισθάνεται και αδικημένος από την ισοπαλία, η οποία πάντως του δίνει τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς. Οι Θεσσαλονικείς πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, δεν είχαν κανέναν που υστέρησε, ενώ ακόμα και ο Γλύκος, μετά τα λάθη του στην αρχή του ματς, στην συνέχεια βελτιώθηκε και όταν χρειάστηκε, φώναξε παρών.

Φυσικά, από τους καλύτερους του Δικεφάλου ήταν ο Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος πέτυχε ένα φανταστικό γκολ και άνοιξε το σκορ και τον …δρόμο της πρόκρισης, όμως ο παίκτης που ξεχώρισε και ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Γκόικο Τσίμιροτ! Ο 23χρονος άσος έκανε σίγουρα το καλύτερο του ματς με τα ασπρόμαυρα και δικαίωσε απόλυτα τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι από πέρυσι "φώναζαν" ότι πρόκειται για ένα σπάνιο ταλέντο, που θέλει απλά χρόνο να συνηθίσει στις νέες συνθήκες.

Ο Τσίμιροτ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, παρότι δεν έχει την εμπειρία άλλων παικτών, δεν… μάσησε καθόλου. Ήταν ο καλύτερος ανασταλτικά, έτρεχε παντού και κάλυπτε στην άμυνα όποτε χρειαζόταν, ενώ ήταν σωστός και στις μεταβιβάσεις του. Η σημερινή του εμφάνιση λοιπόν, είναι σίγουρο πως θα τον έκανε γνωστό σε πάρα πολλούς μάνατζερ.

Βέβαια, ο άσος του ΠΑΟΚ δεν είναι κανένας… άγνωστος στην Ευρώπη, καθώς πριν από περίπου έναν μήνα υπήρχε ενδιαφέρον από γερμανικές ομάδες (Στουτγάρδη, Βέρνετερ), ενώ η τιμή που είχε ακουστεί έφτανε τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Αν συνεχίσει λοιπόν έτσι ο Τσίμιροτ, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τον πουλήσει με τα διπλάσια, ενώ θυμίζουμε πως για να έρθει ο παίκτης πέρυσι στην Τούμπα, ο Άρνεσεν «έσκασε» στην Σεράγεβο 1.3 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ για μεταγραφή στο βοσνιακό πρωτάθλημα.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top