ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ένας τραγικός Ολυμπιακός πραγματοποίησε ίσως την χειρότερη ευρωπαϊκή του εμφάνιση τα τελευταία χρόνια, μένοντας στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά. Όχι μόνο δεν απείλησαν, αλλά κινδύνεψαν κιόλας οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Βίκτορ Σάντσες έκανε την έκπληξη και ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Γιάννη Μανιάτη στη θέση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ οι υπόλοιποι 10 ήταν αυτοί που περιμέναμε. Ο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, ο Φιγκέιρας δεξιά, ο Ντε λα Μπέγια αριστερά και οι Μποτία - Σιόβας στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ παρατάχθηκαν οι Μανιάτης - Μιλιβόγεβιτς, έχοντας στην τριάδα μπροστά τους, τους Ντουρμάζ και Σεμπά στα άκρα και τον Φορτούνη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μπράουν Ιντέγε.

Κακός ο Ολυμπιακός, παραλίγο "έμφραγμα"

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε φουριόζος στο ματς, ωστόσο στο 2' θα μπορούσε να πάθει... έμφραγμα, όταν ο Φιγκέιρας έκανε τραγικό λάθος στην άμυνα, ο Νουακέμε βγήκε φάτσα με τον Καπίνο, που βγήκε και ανάγκασε τον επιθετικό των Ισραηλινών να βγει στα πλάγια και να χάσει, έτσι, πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Χάποελ.

Όσο περνούσε ο χρόνος οι Ερυθρόλευκοι έδειχναν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και στην τελική πάσα, αφού έφταναν έξω από την περιοχή της Χάποελ, αλλά από εκεί και μετά δεν υπήρχε φαντασία. Τα άλλα αρνητικά ήταν οι μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές, τα πολλά κενά στα δύο άκρα της άμυνας και φυσικά τα αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Βίκτορ, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να βγουν πολλές φορές στην αντεπίθεση και μάλιστα με καλές προϋποθέσεις.

Η πρώτη τελική για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 20' με ένα σουτ του Φορτούνη, ο οποίος έκανε τα πάντα στο γήπεδο για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Έλληνα άσο να απειλεί και με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα. Οι τελευταίες απειλητικές στιγμές για τους γηπεδούχους ήταν αυτές με τα δύο σουτ του Σεμπά (24', 27'), ενώ η Χάποελ ανησύχησε τον Ολυμπιακό στο 38' και στο 41' από επικίνδυνες σέντρες και κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις παραλίγο να έχουμε αυτογκόλ με τον Σοάρες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βίκτορ προχώρησε και σε αναγκαστική αλλαγή στο 39', βάζοντας στο ματς τον Ντα Κόστα στη θέση του τραυματία Σιόβα.

Απίστευτο χάλι...

Με την έναρξη της επανάληψης ο Ολυμπιακός είχε καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Φορτούνη, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Γκόρες. Πάντως, εκτός από την συγκεκριμένη φάση ο Ολυμπιακός εμφάνισε τα συμπτώματα του πρώτου μέρους, καθώς συνέχισε να είναι πολύ κακός στην τελική πάσα και εμφάνισε εικόνα αποσύνθεσης, μην μπορώντας να δημιουργήσει υποψία φάσης μπροστά στην εστία των Ισραηλινών μέχρι το 70'.

Στο 58' ο Βίκτορ πέρασε στο παιχνίδι τον Τσόρι, μετατοπίζοντας στο αριστερό άκρο τον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος, όμως συνέκλινε συχνά προς τον άξονα για να βοηθήσει στην ανάπτυξη και την δημιουργία των Ερυθρόλευκων. Ακόμα κι έτσι, οι γηπεδούχοι που αποδοκιμάστηκαν σε κάποια σημεία του ματς (και στο ημίχρονο) από μερίδα οπαδών, παρουσίαζαν εικόνα ομάδας που δεν ήξερε να πάρει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο, απειλώντας ξανά με τον μοναδικό που ξεχώριζε και δεν ήταν άλλος από τον Φορτούνη.

Ο Τρικαλινός άσος έπιασε ένα δυνατό σουτ στο 71' και ανάγκασε στον Γκόρες να αποκρούσει με δυσκολία και να χάσει την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Παρόλα αυτά η συνέχεια της φάσης δεν είχε θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι ήταν τραγικοί, εντούτοις θα μπορούσαν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ στο 89', όταν ο Μιλιβόγιεβιτς σούταρε, αλλά είδε τον Γκόρες να πέφτει και να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Βέβαια και η Χάποελ είχε την ευκαιρία της στο 91' με τον Νουακέμε, με τον Καπίνο να δηλώνει "παρών".


Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι οι Ερυθρόλευκοι που αποδοκιμάστηκαν έντονα και στο τέλος, θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στο Ισραήλ, καθώς θα πρέπει να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι για να πάρουν την πρόκριση μέσα στην καυτή έδρα των πρωταθλητών της Χάποελ.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top