ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

O Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να κάνει πυραυλοκίνητο τον Ολυμπιακό και δεν θα διστάσει να ρίξει τεράστια πόρτα φέτος το καλοκαίρι!


Το κλίμα στον Ολυμπιακό δεν είναι το καλύτερο δυνατό τις τελευταίες ημέρες, μετά δηλαδή από την απογοητευτική εμφάνιση και την ισοπαλία χωρίς γκολ που πήρε η ομάδα στην έδρα της, από τη Χάποελ.

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είναι ομάδα που, παραδοσιακά, συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κανείς στο Λιμάνι δεν μπορεί ή δεν θέλει να σκεφτεί ότι φέτος οι Πειραιώτες δεν θα έχουν έστω την ευκαιρία να βρεθούν στα πλέι οφ για την είσοδο στους (χρυσοφόρους) ομίλους!

Με την ομάδα όμως να... φωνάζει πως χρειάζεται μεταγραφές για να δυναμώσει ενόψει της συνέχειας (και όχι για να περάσει το εμπόδιο της Χάποελ!), είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες χρειάζονται τουλάχιστον τρεις προσθήκες: Κεντρικό αμυντικό, εξτρέμ και σέντερ φορ!

Μόνο που το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει κουβέντα και για το ενδεχόμενο να κινηθούν οι Πειραιώτες και για δεξιό μπακ!

Μια κουβέντα που δυναμώνει ολοένα και περισσότερο μετά από τις εμφανίσεις του Φιγκέιρας, που δείχνει ότι δεν είναι ο παίκτης που ταιριάζει στον Ολυμπιακό...

Με δεδομένο, μάλιστα, το γεγονός ότι ο Σαλίνο δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του, κάπου μοιάζει ως αναγκαία η ανάγκη για την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα. Γιατί όπως ακούγεται στην πιάτσα το τελευταίο διάστημα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την πώληση του Ομάρ!

Ρόμα, Φιορεντίνα και Νάπολι έχουν την περίπτωσή του στη λίστα τους, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Αγγλία και τη Γερμανία!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως τον περασμένο Γενάρη η Μαν. Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, όταν ενημέρωσαν από τον Ολυμπιακό ότι η ρήτρα αποχώρησής του βρίσκεται στα 13,5 εκ. ευρώ...

Μόνο που όπως υποστηρίζουν στην πιάτσα των μάνατζερ, η τιμή του αυτό το διάστημα δεν είναι πάνω από 6 - 7 εκ. ευρώ, δεδομένου ότι βρίσκεται εκτός δράσης λόγω προβλήματος στον αστράγαλο, κοντά στους 2,5 μήνες!

Έχει χάσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχασε και την αξία του!) και όπως και να το κάνουμε, θα χρειαστεί 20 - 30 μέρες για να πιάσει ξανά τοπ απόδοση, από τη στιγμή που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Σε λίγες ημέρες, δηλαδή...

Κι εδώ είναι που έρχεται το φρέσκο ρεπορτάζ, καθώς σύμφωνα με πληροφορία που υπάρχει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης δεν σκοπεύει να αποδεχτεί πρόταση για την παραχώρηση του Ομάρ!

Μία πρόταση που δεν είναι δεδομένο ότι θα έρθει, αλλά ακόμα κι αν αυτό συμβεί, θα απορριφθεί!

Δεν σκοπεύουν να ψαχτούν με νέα μεταγραφή δεξιού μπακ στο Λιμάνι, καθώς το ρισκό να έρθει κι άλλος... Φιγκέιρας είναι μεγάλο.

Αυτή είναι η απόφαση που έχει παρθεί στο Λιμάνι, αν τελικά σκάσει πρόταση για Ομάρ, που έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί άριστα στις υψηλότερες απαιτήσεις...

Τώρα, βέβαια, αν βρεθεί κάποια σούπερ προσφορά (πολύ δύσκολο φέτος το καλοκαίρι) από εκείνες που δεν μπορεί κάποιος να πει όχι, τότε το πράγμα μπορεί να αλλάξει.

Αυτό που έχουμε σαν δεδομένο τώρα, όμως, είναι πως ο Ομάρ μένει, ακόμα κι αν βρεθεί επίσημη πρόταση 6 - 7 εκ. ευρώ...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top