ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν καταλάβει τι παίζεται στην πιάτσα, παρόλα αυτά δεν μπορούν να κάνουν και πολλά για να εμποδίσουν αυτή την εξέλιξη!


Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τον τρόπο για να κινηθεί με αξιώσεις στο ευρωπα:iκό ποδόσφαιρο και αυτός δεν είναι άλλος από το να αγοράζει ακριβούς ποδοσφαιριστές, αλλά και να πουλάει τους δικούς του το ίδιο ή ακόμα ακριβότερα!

Τα παραδείγματα, κυρίως, των Κώστα Μήτρογλου, Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μανωλά είναι ακόμα νωπά και αποδεικνύουν ότι οι Πειραιώτες έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μεγάλα μανατζερικά γραφεία.

Μόνο που δεν είναι κάθε φορά στο χέρι τους το πώς θα εξελιχθεί μία μεταγραφή στην πορεία της, ακόμα κι αν εκείνοι έχουν κάνει ό,τι δυνατόν για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους!

Με το παράδειγμα του Κώστα Μανωλά να είναι χαρακτηριστικό, καθώς μπορεί οι "ερυθρόλευκοι" να πήραν καλά λεφτά για την παραχώρησή του, αλλά κράτησαν και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης!

Αυτό το ποσοστό είναι που θέλει τώρα η διοίκηση της Ρόμα να... απενεργοποιήσει, καθώς γίνεται χορός δεκάδων εκ. ευρώ γύρω από το όνομα του Μανωλά αυτό το καλοκαίρι!

Πώς μπορεί να γίνει αυτό, αν και ο Ολυμπιακός έχει βάλει νόμιμη ρήτρα; Να τον παραχωρήσουν μετά τις 30 Αυγούστου, οπότε και δεν ισχύει πια το 50% με βάση τη συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες.

Αλλά ακόμα κι αν πουληθεί νωρίτερα, η ιταλική πιάτσα έχει βουίξει ότι η διοίκηση της Ρόμα σκοπεύει να τον παραχωρήσει δανεικό μέχρι τον Γενάρη του 2017 και μετά να τον πουλήσει επίσημα στην ομάδα που τον θέλει! Απενεργοποιώντας, ξανά, το χρονικό όριο της 30ης Αυγούστου που προβλέπεται στο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό...

Κι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά στο Λιμάνι, για αυτό και δεν ενθουσιάζονται με τα δεκάδες εκ. ευρώ που ακούγεται ότι μπορεί να δώσει κάποια αγγλική ομάδα για την απόκτηση του Έλληνα άσου!

Μόνο τη δόση των 6,5 εκ. ευρώ περιμένουν και όχι το ποσοστό που προβλέπεται από τη νόμιμη ρήτρα που έχει προβλέψει στο συμβόλαιό του ο Ολυμπιακός!

Κι εδώ μιλάμε ξεκάθαρα για θράσος της ιταλικής ομάδας, που δεν σέβεται τους όρους του συμβολαίου...

Από την άλλη, θα πει κάποιος, έδωσε ένα τσουβάλι λεφτά στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον Μανωλά και, τώρα, από τα 30, 35, 40 εκ. ευρώ που μπορεί να εισπράξει από την πώλησή του, θα δώσει αντίστοιχα 15 - 20 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό; Για Ιταλούς μιλάμε...

Μην ψαρώνετε πάντως με όσα γράφουν δεξιά και αριστερά, κι αυτό σας το λέμε με βεβαιότητα γιατί και από τον Ολυμπιακό δεν περιμένουν να λάβουν κανένα τέτοιο ποσό, πλην ίσως κάποιου μπόνους για την επίτευξη συμφωνίας...

Αν, τελικά, η Ρόμα συμφωνήσει με ομάδα (από την Αγγλία;) για την παραχώρηση του Μανωλά...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top