ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Οι τελευταίες στιγμές μίας 15χρονης καταγράφηκαν με κάμερα πριν δολοφονηθεί σε έναν εγκαταλειμμένο σταθμό τρένου. Η Yekaterina πήγαινε προς το σπίτι της όταν της επιτέθηκαν στον σταθμό Margi στην πόλη Sochi της νότιας Ρωσίας.



Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει έναν άντρα να την αιφνιδιάζει και να την απομακρύνει από την πλατφόρμα που περιμένει τον μεγάλο της αδερφό.

Προσπαθεί να αντισταθεί αλλά ο άντρας είναι πιο δυνατός από εκείνη και την ρίχνει στις γραμμές. Την χτυπάει αμέτρητες φορές στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο και μετά την σέρνει σε κάτι θάμνους όπου την κακοποίησε $εξουαλικά. Τελικά, το σώμα της βρέθηκε από την αστυνομία κάτω από μία γέφυρα.

Το θύμα περίμενε τον αδερφό της, ο οποίος είχε πάει στην παραλία για να απολαύσει τη θάλασσα για λίγα λεπτά. Όταν γύρισε στο σταθμό είδε έναν άντρα να φεύγει. Τον ρώτησε μήπως είχε δει την αδερφή του. Εκείνος, κούνησε το κεφάλι του αρνητικά. Αυτός είναι και ο κύριος ύποπτος για τον φόνο του κοριτσιού.

Η καλύτερή της φίλη, Samira έγραψε στα  social media: “Σε είχα συναντήσει λίγο πριν το θάνατό σου. Είχα καταφέρει να σε δω για μία τελευταία φορά και να σου δώσω ένα φιλί. Γελάσαμε πολύ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Γιατί είναι ο κόσμος τόσο κακός;” gegonota.eu
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top