ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Το παιχνίδι με την Χαποέλ πλησιάζει και άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια κοντά στον Ολυμπιακό έχουν από κοντά τον ισπανό προπονητή!

Μετά από αρκετά χρόνια, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέτος έχουν να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση που δεν τους είναι και απόλυτα γνώριμη: Η ομάδα χρειάζεται να δώσει προκριματικούς αγώνες για να βρεθεί στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Και μπορεί από τη μία ο Ολυμπιακός να έχει (πολύ) καλύτερο ρόστερ από την Χάποελ που βρέθηκε στον δρόμο, αλλά από την άλλη έχει νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου και δεν έχει δώσει ακόμα επίσημα παιχνίδια για να βρει ρυθμό...

Το ζήτημα της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι πολύ σπουδαίο, γιατί από εκεί θα εισπράξει μίνιμουμ 20 εκ. ευρώ!

Και τέτοιο ποσό, ειδικά στις μέρες που ζούμε και για μία ελληνική ομάδα, είναι υπερ - απαραίτητο και φυσικά πολύ σημαντικό!

Για αυτό και άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στον Ολυμπιακό, έχουν αναλάβει τις τελευταίες ημέρες δράση!

Δηλαδή; Έχουν από κοντά τον Βίκτορ και του έχουν εξηγήσει ότι τώρα δεν είναι ώρα για πειράματα στην 11άδα, καθώς αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι η πρόκριση επί της Χάποελ!

Δεν μπορεί δηλαδή να δοκιμάζει συστήματα με τον Φορτούνη εκτός της φυσικής του θέσης, ψευτοδεκάρι δηλαδή πίσω από τον επιθετικό, που εδώ και 1,5 χρόνο βγάζει μάτια!

Το μεγαλύτερο όπλο του Ολυμπιακού είναι ο Έλληνας άσος και με το να τον ταλαιπωρεί στα άκρα ο Ισπανός προπονητής, υπονομεύει μόνος του το θέμα της πρόκρισης των "ερυθρόλευκων"!

Γιατί μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει τον Ρομπέρτο στη σύνθεσή του και να ψάχνεται στην άμυνα, αλλά από τη μέση και μπροστά η ομάδα είναι έτοιμη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και δεν υπάρχει λόγος να χαλάσει η συνταγή: Ντουρμάζ και Πάρντο στα άκρα, κορυφή ο Ιντέγε και πίσω του ο Φορτούνης!

Αυτό είναι το σύστημα που έδωσε πέρσι στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα με δεκάδες πόντους διαφορά από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και βοήθησε την ομάδα στην παρουσία της στην Ευρώπη.

Πώς είναι δυνατόν από τη στιγμή που υπάρχουν όλοι διαθέσιμοι, ο Βίκτορ να κάνει αλχημείες και να ψάχνει για νέους ρόλους λίγο πριν από ένα τόσο σπουδαίο παιχνίδι;

Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι στη χθεσινή προπόνηση χρησιμοποίησε τον Φορτούνη στη θέση πίσω από τον Ιντέγιε, με τους Ντουρμάζ και Πάρντο στα άκρα και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Έλληνας άσος έκανε, ξανά, παπάδες!

Δεν θα βγει χαμένος ο Βίκτορ από αυτή την αλλαγή, ενώ είναι σημαντικό το γεγονός ότι δεν δείχνει να είναι δογματικός στις αποφάσεις του...

Στο κάτω - κάτω, το καλό του Ολυμπιακού είναι και δικό του καλό!

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top