ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Η ζέστη σαρώνει, ο καύσωνας αγγίζει το… κόκκινο και η νεολαία της Πάτρας εξορμά από νωρίς το μεσημέρι στις κοντινές παραλίες για μία βουτιά.

Κύριο μέσο μεταφοράς και αυτό το καλοκαίρι για δεκάδες μαθητές που έχουν τελειώσει τα σχολεία τους και αναζητούν λίγη αναμελιά στις παραλίες, αλλά και για τους φοιτητές πουαφήνουν για λίγο το διάβασμα τους και να δροσιστούν, είναι ο Προαστιακός.

Κάθε μέρα από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα γίνεται ο χαμός από την νεολαία αυτής της πόλης στον σταθμό του Προαστιακού, κάτω από την πλατεία Τριών Συμμάχων.

Νεαροί και νεαρές, έχοντας μία τσάντα στον ώμο, στην οποία έχουν καμία πετσέτα, κανα αντηλιακό και γενικότερα όλα τα σχετικά για το μπάνιο, περιμένουν υπομονετικά μαζί με τις παρέες τους το τραίνο για να φτάσουν γρήγορα και φτηνά σε κάποια από τις κοντινές παραλίες.

Βασικός προορισμός τους είναι παραλίες όπως η Πλαζ (αν και για αυτή βολεύει καλύτερα το αστικό λεωφορείο), ο Καστελόκαμπος, το Ρίο, ο Δημορηγόπουλος, ο Άγιος Βασίλης κτλ. Όλες αυτές οι παραλίες αυτές τις μέρες που σκάει το «τζιτζίκι» γεμίζουν από κόσμο και νεολαία, όπως γεμάτα από νιάτα και όμορφες παρουσίες είναι και τα βαγόνια του Προαστιακού, σχεδόν σε κάθε δρομολόγιο του.

Είπαμε ο Προαστιακός έχει γίνει η συνήθεια αυτής της πόλης, ειδικότερα τώρα το καλοκαίρι αφού στην ουσία για τους νέους της Πάτρας αποτελεί μία διέξοδο προς την θάλασσα.
 Πάτρα: Χαμός για το… τραινάκι που σε πάει κατευθείαν στην θάλασσα! (pics)
Πάτρα: Χαμός για το… τραινάκι που σε πάει κατευθείαν στην θάλασσα! (pics)
Πάτρα: Χαμός για το… τραινάκι που σε πάει κατευθείαν στην θάλασσα! (pics)
Πηγή: patrasevents.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top