ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

post-feature-image

Ένα μωρό που γεννήθηκε με τον εγκέφαλό του έξω από το κρανίο του έχει αψήφησε όλες τις πιθανότητες, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί του είχαν δώσει ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης.

Όταν οι γιατροί είπαν στον Dustin και την Sierra Yoder ότι ο γιος τους, Bentley, δεν θα επιβίωνε, αναγκάστηκαν να προετοιμαστούν για να θάψουν το αγοράκι τους, πριν ακόμη τον συναντήσουν.

Σύμφωνα με το WPXI, ο Bentley γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται εγκεφαλοκήλη, η οποία προκάλεσε το κρανίο του να μην σχηματιστεί σωστά, αναγκάζοντας μέρος του εγκεφάλου του να μεγαλώνει και έξω από το κρανίο του.
985
Το θαύμα έγινε όμως και ο Bentley κατάφερε να επιβιώσει της περίπλοκης γέννας και 7 μήνες αργότερα, το μωρό υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που άλλαξε τη ζωή του, υπό τη φροντίδα του Δρ. John Meara στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης
987
Όπως αναφέρει το STAT News, ο Δρ. Meara αποφάσισε να τεμαχίσει το κρανίο του Bentley σε πολλά διαφορετικά μέρη για να δημιουργήσει επιπλέον χώρο.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν μια πλήρης επιτυχία και κάθε εγχείρηση μετά την αρχική διαδικασία έχει βελτιώσει δραματικά την ποιότητα ζωής του Bentley.\
987451
SISDKSD
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top