ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
post-feature-image
Η πληροφορία που έχει διαρρεύσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, το στιλ παιχνιδιού του Βίκτορ και ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να φέρει στα ταμεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέχρι 15 εκ. ευρώ!

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός και ο Μάρκο Σίλβα χώρισαν τους δρόμους τους, ήταν σαφές ότι η ομάδα θα άλλαζε σελίδα.

Με τον Βίκτορ Σάντσεθ να είναι ο νέος προπονητής του συλλόγου, που ναι μεν έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά με τον Πορτογάλο προκάτοχό του (π.χ. είναι νεαρός σε ηλικία, έχει τη φιλοδοξία να πετύχει με τους "ερυθρόλευκους"), αλλά όσον αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία αναμένεται να δούμε διαφορές στο γήπεδο.

Και μάλιστα σημαντικές, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει στο μυαλό του ένα πλάνο με διαφορετικούς παίκτες - κλειδιά από εκείνους που είχε ο Σίλβα!

Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το πώς θέλει να επιτίθεται η ομάδα, αφού ο Βίκτορ (όπως έδειξε και στη θητεία του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια) θέλει ποδοσφαιριστή που να κινείται γύρω - γύρω από την περιοχή, φυσικά να μπαίνει μέσα στο "κουτί" αλλά να μπορεί να κινηθεί και έξω από αυτό.

Ο Μπράουν Ιντέγιε, που ήταν βασικός και αναντικατάστατος την εποχή του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο!

Για αυτό και υπάρχει η πληροφορία που θέλει τον Βίκτορ να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, προκειμένου να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με τα στοιχεία που θέλει ο Ισπανός προπονητής στο παιχνίδι του.

Δεν λέμε ότι αν μείνει ο Ιντέγε, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο έδειξε τι ψάρια πιάνει ακόμα και σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα αξιοποιηθεί από τον Βίκτορ.

Απλώς ο Ισπανός θέλει άλλου τύπου φορ, κι εδώ είναι που έρχεται και συμπληρώνει το ρεπορτάζ η πληροφορία από τη μανατζερική πιάτσα, για το ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας για τον Ιντέγε!

Που και τον περασμένο χειμώνα έδινε περίπου 15 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει (σ.σ. οι Κινέζοι "σπρώχνουν" πολλά χρήματα για να ενισχύσουν με καλούς ποδοσφαιριστές το πρωτάθλημά τους) και δεν αποκλείεται να επανέλθει μέσα στο καλοκαίρι!

Αυτή η πληροφορία υπήρχε και τον Φλεβάρη, όταν ο Ολυμπιακός έριξε πόρτα για την παραχώρηση του Ιντέγε, καθώς ο Φινμπόγκασον είχε ήδη αποχωρήσει και ο Ολυμπιακός θα έμενε χωρίς σέντερ φορ!

Ο Μάρκο Σίλβα είχε ζητήσει από τον Μαρινάκη να τον κρατήσει, προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα και στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κάτι που δεν έγινε τελικά, καθώς οι Πειραιώτες αποκλείστηκαν τελικά από την Άντερλεχτ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι το ενδιαφέρον από την Κίνα είναι ζεστό, αλλά και ότι ο Βίκτορ όχι μόνο δεν καίγεται για την παρουσία του Ιντέγε στην 11άδα αλλά θέλει και άλλου τύπου φορ, μην αποκλείσετε το μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top