ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0


Ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αντωνία Καλλιμούκου και τον Θοδωρή Μισόκαλο, να έδωσαν τέλος στην σχέση τους… Κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις συγκεκριμένες φήμες και άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού μεταφέρουν στο Youweekly.gr πως ο χωρισμός αυτός είναι οριστικός! Το σίγουρο είναι πως την απόφαση αυτή την πήρε ο Θοδωρής, αλλά οι λόγοι μέχρι σήμερα ήταν άγνωστοι! Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης όμως….
kallimoukou---misokalos-tha-foresoun-stefani_2.w_lΕίναι τυχαίο ή…μοιραίο; Ο φρεσκοχωρισμένος Θοδωρής Μισόκαλος βρέθηκε στην Μύκονο την ίδια περίοσο που ήταν εκεί και η πρώην του Χαριτίνη Ηλιάδου! Εκείνος, όπως αποκάλυψε και στο Instagram, το έριξε έξω με αντροπαρέα ακούγοντας Διονύση Σχοινά. Η Χαριτίνη «ανέβασε» φωτογραφίες από την παραλία με την κορμάρα της. Οι καλοθελητές λένε, όπως αναφέρει η Freddo, πως οι δύο τους συναντήθηκαν. Άλλωστε η Μύκονος έχει συγκεκριμένα στέκια για τέτοια πρόσωπα.
4859e9119a7283826f80fc8dfa866cf7_XLΤο σίγουρο είναι πως στην Αντωνία Καλλιμούκου σίγουρα δεν θα αρέσει όλο αυτό! Γι’αυτό και έχει εξαφανιστεί από παντού. Εκεί που κάθε λίγο και λιγάκι ανέβαzε φωτογραφίες δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι οι δυό τους, πλέον, μετά από όλα αυτά το μόνο που θέλει είναι να ξεχαστεί αυτή την η σχέση και το ρεζιλίκι που πήγε να υποστεί με το -φημολογούμενο- κέρατο…
 Πηγή
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top