ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Τρομαγμένη από την περιπέτεια που έζησε είναι η τετράχρονη Μαρία – Ειρήνη που εξαφανίστηκε από την μάντρα του παππού της ανήμερα του Πάσχα στον Σκαραμαγκά.

Ολομόναχη μέσα στο δάσος, η μικρή Μαρία αναζητούσε με αγωνία τους γονείς της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία, το παιδί κοιμήθηκε μόνο του, τη νύχτα, στα χωράφια, ενώ είναι εμφανής η ταλαιπωρία του. Για όση ώρα ήταν εξαφανισμένη δεν είχε φάει τίποτα και στο αστυνομικό τμήμα του προσέφεραν τσουρέκι, σύμφωνα με το cnn.gr.

Η Μαρία – Ειρήνη, όπως είπε στους αστυνομικούς πήγε να δει το πόνι που είχε ο παππούς της στην μάντρα, όμως αποπροσανατολίστηκε και χάθηκε. «Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι έχω χαθεί. Φώναζα τους γονείς μου άλλα δεν με άκουγαν. Φοβόμουν, κρύωνα και έτρεμα το βράδυ. 

Κοιμήθηκα στο δάσος», είναι τα λόγια του κοριτσιού στους αστυνομικούς και στον παιδοψυχολόγο που την παρακολουθεί. Η μικρή που φέρει αμυχές και γρατσουνιές στα πόδια της, λόγω της περιπλάνησής της μέσα στο δάσος, δεν φέρεται να είχε συνάντηση με τρίτο πρόσωπο το μοιραίο βράδυ, με την αστυνομία, ωστόσο, να εξετάζει και το σενάριο της απαγωγής. 
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top