ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Στoν ΠΑΟΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις αποχωρήσεων στο λιμάνι και είναι έτοιμοι να... χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή! Ποιον περιμένουν ότι θα φύγει για να κάνουν κίνηση;

Στον Ολυμπιακό αναμένεται μεγάλο κύμα αποχωρήσεων, μετά και τον χαμένο τελικό από την ΑΕΚ. Και δε μιλάμε μόνο για ποδοσφαιριστές δεύτερης επιλογής, αλλά και για πρωτοκλασάτους παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Νταβίντ Φουστέρ, που επί χρόνια πρόσφερε πάρα πολλά στο σύλλογο, ωστόσο τώρα φαίνεται ότι έφτασε η στιγμή να αποχωρήσει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μάρκο Σίλβα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός άσος, λοιπόν, μπορεί να αποχωρήσει από τον Πειραιά, αλλά να παραμείνει στην... Ελλάδα, αν και εφόσον βρει μια καλή πρόταση, η οποία μπορεί κάλλιστα να προκύψει από τον ΠΑΟΚ.

Το όνομα του έμπειρου επιθετικού έχει ακουστεί και στο παρελθόν με τον Δικέφαλο, όταν είχε τεθεί ξανά ζήτημα αποχώρησής του από το Λιμάνι, ενώ μία ενδεχόμενη μεταγραφή του στην Τούμπα θα αποτελούσε ισχυρό επικοινωνιακό "χτύπημα" του Ιβάν Σαββίδη στον μεγάλο του αντίπαλο. Μιλάμε, άλλωστε, για έναν παίκτη που λατρεύτηκε όσο λίγοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top