ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Η σημαντική επικράτηση τού Τριφυλλιού απέναντι στον Πανιώνιο φαίνεται ότι δεν ήταν η μόνη μεγάλη είδηση για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι από το συγκεκριμένο αγώνα...

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ, απέναντι στον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, ωστόσο φαίνεται πως από το συγκεκριμένο παιχνίδι βγήκε μία ακόμα σημαντική είδηση που αφορά τα μεταγραφικά των Πράσινων.

Ο λόγος για τον Λουκ Στιλ, ο οποίος απέδειξε, για ένα ακόμα ματς, ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού, καθώς με την απόδοσή του δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη κάτω από τα πράσινα δοκάρια.

Πλέον, μετά και τη σημερινή του εμφάνιση, θα πρέπει να θεωρείται ειλημμένη η απόφαση των ανθρώπων του Τριφυλλιού, για την απόκτηση ενός πρώτου γκολκίπερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Είναι σχεδόν βέβαιο, δηλαδή, ότι θα γίνει κίνηση για έναν πορτιέρο, πιθανότατα από την ξένη αγορά, που θα έρθει στην ομάδα για να πάρει τα γάντια του βασικού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η μεταγραφή του τερματοφύλακα να είναι και η πρώτη κίνηση του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, μιας και ο Βραζιλιάνος φαίνεται ότι έχει εκφράσει ήδη στη διοίκηση την άποψη ότι πρέπει να αποκτηθεί ένας βασικός γκολκίπερ για του χρόνου...

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top