ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες για συγκεκριμένο μοντέλο τσάντας πασίγνωστου γαλλικού οίκου μόδας το οποίο είναι το αγαπημένο Ελληνίδας παρουσιάστριας. Μάλιστα σε σχετικά ρεπορτάζ που κυκλοφόρησαν η συγκεκριμένη τηλεστάρ αποθανατίζεται με τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές εκδοχές της συγκεκριμένης τσάντας σε μεγέθη και χρώματα.
Και είναι πραγματικά να απορεί κάποιος: Υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα της κρίσης όσα χρήματα και αν διαθέτει που να κρατά το συγκεκριμένο μοντέλο τσάντας η αξία του οποίου ξεκινά από τις 7.000 ευρώ και φθάνει μέχρι και τις 25.000; Ίσως αν μιλούσαμε για κάποιες από τις επώνυμες κυρίες του εφοπλιστικού λόμπι να φαινόταν λογικό για μια παρουσιάστρια με ότι ποσό κι αν αμείβεται όχι.
Η εν λόγω παρουσιάστρια βέβαια είναι «γάτα» και το έχει αποδείξει πολλάκις στην καριέρα της. Οι πανάκριβες τσάντες λοιπόν δεν είναι αυθεντικές αλλά υψηλότατης ποιότητας απομιμήσεις που γίνονται κατά παραγγελία. Συγκεριμένα από δερματοποιό στην Κωνσταντινούπολη ο οποίος είναι άριστος τεχνίτης στις αντιγραφές. Μάλιστα και οι αντιγραφές δεν είναι φθηνές αν σκεφθεί κανείς πως ξεκινούν από 500 ευρώ. Άλλο όμως 500 και άλλο 7.000. Έτσι λοιπόν η τηλεστάρ βλέπει τα μοντέλα που θέλει στο διαδίκτυο, στέλνει στον δερματοποιό το σχετικό mail και σε 1 – 2 μήνες η αντιγραφή είναι είναι έτοιμη και αποστέλλεται με το ταχυδρομείο στην Ελλάδα. Η παρουσιάστρια έμαθε το «κόλπο» πριν μια δεκαετία από πολυταξιδεμένη καλή της φίλη που ακολουθεί την ίδια τακτική και από τότε την εφαρμόζει και η ίδια απαρέγκλιτα. Άλλωστε όπως η ίδια έχει πει σε άτομα του πολύ στενού φιλικού της περιβάλλοντος: «Καλά μ…..ς είμαι; Ποιος θα πιστέψει πως η …… θα μπορούσε ποτέ να κρατά απομίμηση»;
gossip-tv.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top