ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ποιος Καπίνο και ποιος Ρομπέρτο. Άλλη θα είναι η κίνηση ματ του Πορτογάλου, ώστε να… κλειδώσει τον Στέλιο Μανωλά και να δώσει την κούπα του Κυπέλλου στον Ολυμπιακό.

Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό έχει.. καθαρίσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο ο Μάρκο Σίλβα συνέχισε να δουλεύει σκληρά, και παράλληλα να κρατάει «στην τσίτα» τους παίκτες του, αφού ο μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου. Ο Πορτογάλος σε αντίθεση με τους προηγούμενους προπονητές των Πειραιωτών, κατάφερε να παρουσιάσει ένα «σοβαρό» σύνολο ακόμα και στα τελευταία αδιάφορα ματς της Σούπερ Λιγκ και για αυτό όλοι στο Ρέντη εκτιμούν πως η ομάδα θα εμφανιστεί πανέτοιμη και στον τελικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ.

Άλλωστε, ο Σίλβα έχει ασχοληθεί για αυτό το ματς πάρα πολύ, αφού πίστευε πως η Ένωση θα αποκλείσει τον Ατρόμητο στα ημιτελικά και για αυτό ετοίμαζε τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό του πως απέναντί του θα βρισκόταν οι Κιτρινόμαυροι, όπως και έγινε.

Με δεδομένο όμως ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει επίσημο ματς εδώ και πολύ καιρό, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την ενδεκάδα, με μεγαλύτερο όλων το δίλημμα ανάμεσα στον Καπίνο και τον Ρομπέρτο. Ο Πορτογάλος κόουτς όμως, όπως μαθαίνουμε από το Ρέντη, ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις στον Στέλιο Μανωλά, αφού στόχος του είναι να τον αιφνιδιάσει, να πετύχει γρήγορα και να μην δώσει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να το πιστέψει.

Αυτό που φαίνεται εδώ και μέρες λοιπόν από τις προπονήσεις, είναι πως ο Σίλβα ετοιμάζει μία …κίνηση ματ όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, καθώς μαζί με τους Φορτούνη, Ιντέγιε και Πάρντο, αναμένεται να ρίξει στο αρχικό σχήμα και τον Φουστέρ! Ο Ισπανός άσος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, γνωρίζει από αυτά τα παιχνίδια, ενώ επανειλημμένως έχει δηλώσει πως θέλει να πάρει άλλη μία κούπα με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό. Είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει το αναπάντεχο μέσα στο ματς, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του είναι πως πρόκειται για… πολεμιστή!

Για αυτό λοιπόν και η πιθανότερη ενδεκάδα είναι με Ρομπέρτο, Μποτία, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Ομάρ, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Ερνάνι, Φουστέρ, Ιντέγιε.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top