ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς αποχώρησε με... στυλ από την Παρί Σεν Ζερμέν και η ομάδα που ακούγεται πως θα αποσπάσει την υπογραφή του θα προκαλέσει πάταγο!

Ο σπουδαίος Σουηδός "τρέλανε" τους πάντες στο τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Παρί, όταν στο 89' φώναξε τα παιδιά του στον αγωνιστικό χώρο, τα πήρε αγκαλιά, καταχειροκροτήθηκε και αποχώρησε μόνος του, χωρίς καν να γίνει αλλαγή.

Φυσικά, το ερώτημα που πλανάται είναι το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζλάταν και ήδη έχουν αρχίσει να "σκάνε" σενάρια πουν τον θέλουν να μετακομίζει στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Γιουνάιτεντ έχει καταθέσει, ήδη, πρόταση στον 34χρονο επιθετικό για συμβόλαιο ενός έτους με οψιόν ανανεώσης για ακόμα ένα.

Πάντως, αν πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο deal, θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού στην Ευρώπη, ενώ το ενδεχόμενο συμφωνίας ενισχύεται από δύο πράγματα:

Πρώτον, το ότι ο Ζλάταν έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και δεύτερον ότι στο παιχνίδι με την Μπορντό βρέθηκαν άνθρωποι των Άγγλων για να τον παρακολουθήσουν.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top