ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τον απόλυτο εφιάλτη επί 13 χρόνια έζησε μια γυναίκα
μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Τη βίαζε ο πατριός της και απειλούσε να καταστρέψει τη μητέρα της για να μην πει τίποτα.
Αφού υπέμεινε απίστευτα μαρτύρια στα χέρια του πατριού της, βιντεοσκόπησε κρυφά τις επιθέσεις και τον κατήγγειλε στις αρχές. Είχε προσπαθήσει να τη φιλήσει για πρώτη φορά περίπου ένα χρόνο μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλου. "Δεν μπορώ να κρατηθώ, έχεις γίνει μια τόσο όμορφη γυναίκα". Τον έσπρωξε αλλά λίγες ημέρες αργότερα και ενώ η μητέρα της ήταν στην εκκλησία τη βίασε.

"Ξέρω ότι το ήθελες από τότε που έκανες την εγχείρηση. Μην τολμήσεις να πεις τίποτα γιατί θα καταστρέψω τη μητέρα σου". Στο δικαστήριο ομολόγησε την ενοχή του για 4 κατηγορίες αιμομιξίας αναφορικά με περιστατικά που επαναλαμβάνονταν επί 13 χρόνια.

"Έλεγε στο θύμα πως η μητέρα της και αυτή θα έπρεπε να είναι πολύ ευχαριστημένες γιατί δεν θα ήθελαν πολλοί άντρες να είναι με μια γυναίκα όπως αυτή. Δεν ήξερε πως να τον σταματήσει", είπε στο δικαστήριο ο εισαγγελέας John Livitsanos.

Ένα βράδυ την είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο λέγοντάς της πως ήταν ο μήνας του μέλιτος και ήθελε να κάνει σεξ μαζί της. Το θύμα του είπε πως δεν ήταν σεξουαλικά ενεργή ως γυναίκα. Τη βίασε παρά τις κραυγές πόνου. Η σεξουαλική κακοποίηση συνεχίστηκε για 13 χρόνια μέχρι που σκέφτηκε να τον καταγράψει για να τον καταγγείλει.

Όταν εκείνος κατάλαβε ότι τον κατέγραφε το 2015 πάλεψαν και έφυγε από το σπίτι. "Είναι ένα ανελέητο, ανήθικο και επικίνδυνο άτομο", σχολίασε ο εισαγγελέας.

Πηγή: Dailymail
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top