ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο ηγέτης τής ΑΕΚ ετοιμάζει κι άλλο κάζο στους πρωταθλητές μετά τον Μπακασέτα! Ποιον Έλληνα άσο, που έκανε εξαιρετική σεζόν, ετοιμάζεται να φέρει στην Ένωση; Αποκάλυψη...

Αν και ακόμα η σεζόν τρέχει, καθώς απομένουν δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθούν και τα πλέι οφ, η ΑΕΚ έχει μπει ήδη δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, συμφωνόντας με τον Τάσο Μπακασέτα, έναν ποδοσφαιριστή που έκανε εξαιρετική σεζόν φέτος στον Πανιώνιο. 

Βέβαια, δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι η Ένωση έκλεισε έναν παίκτη με εξαιρετικά προσόντα, αλλά και το ότι κατάφερε να τον κλέψει στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Μία κίνηση που συζητήθηκε πολύ και έδειξε ότι οι Κιτρινόμαυροι είναι αποφασισμένοι να κοντράρουν σε όλα τα επίπεδα τους πρωταθλητές.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ΑΕΚ σχεδιάζουν ένα ακόμα χτύπημα κατά του Ολυμπιακού, αυτή τη φορά με έναν άλλον παίκτη του Πανιωνίου, τον Σωκράτη Διούδη. Όπως λέγεται, η Ένωση κινείται τελευταία πολύ δυναμικά για την απόκτηση του Έλληνα πορτιέρο που έκανε σπουδαίες εμφανίσεις μέσα στη χρονιά.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών το όνομα του Σωκράτη Διούδη έπαιξε πολύ έντονα για τον Ολυμπιακό, ενώ γράφτηκε μέχρι και πρωτοσέλιδα σε εφημερίδες που πρόσκεινται στους Ερυθρολεύκους, ότι ο νεαρός γκολκίπερ βρίσκεται μια ανάσα από το Λιμάνι, προκειμένου να φτιάξει δίδυμο με τον Στέφανο Καπίνο τη νέα σεζόν.

Επομένως γίνεται αντιληπτό ότι η ΑΕΚ θέλει να μπει σφήνα και να αποκτήσει πρώτη τον άσο της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο οποίος ανήκει στην Μπριζ και μπορεί να αποκτηθεί με ένα ποσό κοντά στα 300 χιλιάρικα.

Πηγή: sportdog.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top