ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Αυτή είναι η στιγμή που ένας ταυρομάχος πετάχτηκε στον αέρα και ποδοπατήθηκε κατά τη διάρκεια μίας ταυρομαχίας – πέντε χρόνια αφού έχασε το μάτι του όταν χτυπήθηκε από ένα άλλο θηρίο. Ο μονόφθαλμος matador, Juan Jose Padilla χτυπήθηκε πολύ άσχημα στο Las Ventas της Μαδρίτης.
3
4
Δραματικές εικόνες δείχνουν τον 43χρονο “πειρατή” να προκαλεί τον ταύρο βάρους 635 κιλών πριν εκείνος τον χτυπήσει στο στήθoς.
5
6
Απογειώθηκε κανονικά ο Padilla και πέφτοντας, ο ταύρος προσπάθησε να τον τρυπήσει με τα κέρατά του στα πόδια. Το κοινό κοιτούσε αποσβολωμένο. Ο ταυρομάχος όμως κατάφερε να ξεφύγει με μικρούς τραυματισμούς παρόλο το αίμα που έχει στο πρόσωπό του.
7
8
Το περιστατικό συνέβη πέντε χρόνια μετά τη μάχη στη Zaragoza όπως το κέρατο ενός ταύρου τρύπησε το σαγόνι του και βγήκε από το μάτι του.
9
Μετά από μία πολύωρη επέμβαση κατάφεραν να περιορίσουν τη ζημιά που είχε γίνει στο μάτι, κόκαλο, μυς και δέρμα – βάζοντάς του πλάκες τιτανίου.
10
12
Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο δημοφιλής ταυρομάχος έχει κερδίσει οπαδούς εξαιτίας του κουράγιου και της θέλησής του να νικήσει τους πιο δυνατούς ταύρους.
13
14
Το 2001, είχε υποστεί αρκετούς τραυματισμούς στο λαιμό του κατά τη διάρκεια μιας μάχης στην Pamplona.
15
16
17
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top