ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Ο Amokrane Sabet αγωνιζόταν στο MMA μεταξύ 2009-2011 με ρεκόρ 0-3 στη heavyweight κατηγορία…


Ήταν Γαλλικής καταγωγής και ζούσε στο Μπαλί τα τελευταία 2 χρόνια, όπου είχε παρουσιάσει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.
Ο αστυνομικός του Μπαλί, Hery Wiyanto, δήλωσε:
“Υπήρχαν πολλά παράπονα για εκείνον από την περιοχή: έτρωγε στα εστιατόρια χωρίς να πληρώνει, κουβαλούσε μαζί του πάντα μαχαίρι, έβριζε τον κόσμο και μιλούσε άσχημα και όποτε τον καλούσαμε για ανάκριση δεν εμφανιζόταν ποτέ“.
Όταν έγινε γνωστό ότι η διάρκεια ισχύος της τουριστικής visa που είχε στην κατοχή του έληξε, περίπου 40 αστυνομικοί κατέφθασαν στον σπίτι του για να τον συλλάβουν. Ο Sabet βγήκε έξω κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι.
Βίντεο με τον Amokrane Sabet να κρατά μαχαίρι έξω από το σπίτι του παρουσία των αστυνομικών…

Ο αστυνομικός του Μπαλί, Hery Wiyanto, συμπληρώνει:
“Επιχειρήσαμε να τον συλλάβουμε κι εκείνος αντιστάθηκε κρατώντας στα χέρια του ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι. Ένας συνάδελφος προσπάθησε να τον πλησιάσει και να τον ηρεμήσει αλλά ο Sabet τoν μαχαίρωσε! Ο αστυνομικός πέθανε από τις μαχαιριές του Sabet. Έπειτα εμείς τον πυροβολήσαμε αφού είχε αγνοήσει παντελώς τις προειδοποιήσεις μας“.
Ο αδικοχαμένος αστυνομικός Anak Agung Putu Sudi ηλικίας 39 ετών φέρεται πώς μαχαιρώθηκε 8 φορές στο λαιμό και στο στήθος πριν πεθάνει.
Δείχνοντας πρωτοφανή υπομονή και διαλλακτικότητα η αστυνομία έκανε στο Sabet 3 προειδοποιήσεις πριν τον πυροβολήσει. Η σκηνή υπάρχει στο παρακάτω βίντεο, όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Sabet πυροβολήθηκε πολλές φορές πριν καταλήξει.

Ο Amokrane Sabet στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αυτο-αποκαλούσε τον εαυτό του Ιησού Χριστό, παρουσιάζοντας σημάδια πολλαπλών ψυχικών διαταραχών.
Κατά έναν περίεργο τρόπο, κάποιος συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να ποστάρει από το λογαριασμό αυτό!
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top