ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

KoupaReal

Σε έναν συναρπαστικό τελικό Champions League στο Σαν Σίρο του Μιλάνου, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στα πέναλτι της Ατλέτικο Μαδρίτης και σήκωσε το 11ο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της!








Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1. Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με γκολ του Σέρχιο Ράμος και η Ατλέτικο, που έχασε πέναλτι στο 47′ με τον Γκριζμάν, ισοφάρισε στο 79ο λεπτό με τον Καράσκο.
cristiano23
Η Ρεάλ από την αρχή πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και κατάφερε με τη συμπλήρωση του 15λεπτου να φέρει το ματς στα μέτρα της. Ο Κρος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μπέιλ με κεφαλιά προώθησε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Σέρχιο Ράμος, που ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό, έκανε προβολή από κοντά και σκόραρε το 1-0.
Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε… καυτό!  Στο 46′ ο Κλάτενμπεργκ έδωσε πέναλτι σε πτώση του Τόρες από τον Πέπε, αλλά ο Γκριζμάν που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά την απώλεια η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει και στο 79′ ο Χουανφράν γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Καράσκο ισοφάρισε με κοντινό πλασέ.
carasco_0
Η παράταση εξελίχθηκε χωρίς κάτι ουσιαστικό και με την κούραση να κάνει πλέον έντονα την εμφάνισή της, οπότε μοιραία ο τελικός οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.
atleticoDis
Τα πέναλτι
Λούκας Βάσκες 1-0
1-1 Γκριεζμάν
Μαρσέλο 2-1
2-2 Γκάμπι
Μπέιλ 3-2
3-3 Σαούλ
Σέρχιο Ράμος 4-3
Χουανφράν δοκάρι
Ρονάλντο 5-3
cristianoPen
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ (51′ Ντανίλο), Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (72′ Ισκο), Μόντριτς, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (77′ Λούκας Βάσκες).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (107′ Λούκας Χερνάντες), Χουανφράν, Σάβιτς, Γκάμπι, Φερνάντες (46′ Καράσκο), Σαούλ, Κόκε (115′ Παρτέι), Γκριεζμάν, Τόρες.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top