ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0

Marie Madore: Με τέτοιο στήθος δεν θα κοιτάς αλλού

Όταν σου προσφέρεται κάτι τόσο πληθωρικό, δεν υπάρχει λόγος να αναζητάς κάτι παραπάνω. Η Marie Madore είναι πάντα το παραπάνω που ψάχνεις.
Η ζωή σε μια εποχή που όλα σου προσφέρονται σχετικά εύκολα και μπορείς να αποκτήσεις πολλά με το πάτημα ενός κουμπιού, θα σε κάνει θες δεν θες παμφάγο και ανικανοποίητο. Θα ζητάς διαρκώς όλο και περισσότερα. Χρειάζεσαι κάποιον να σου υποδείξει ότι έχεις πράγματα που είναι πολλά από μόνα τους και αξίζει να τα εκτιμήσεις ως τέτοια. Η Marie Madore είναι ένα κορίτσι που σου δίνει αυτάρκεια και δεν υπάρχει λόγος να κοιτάς αλλού.
Πρόκειται για ένα κορίτσι που συνδυάζει τα πιο ιδιαίτερα γονίδια. Η Άπω Ανατολή είναι η περιοχή που θα βρεις τις μεγάλες αντιθέσεις. Μία από αυτές είναι και η Marie Madore, η οποία σε αντίθεση με την πλειοψηφία, δεν είναι μια αδύνατη κοπέλα με μικρά προσόντα. Είναι πληθωρική όσο δεν πάει, σέξι όσο δεν πάει και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις την επάρκεια όσων σου προσφέρονται.
Η Marie Madore έχει κορμί απίστευτα ζουμερό, με όλη την ουσία να συμπυκνώνεται - παραδόξως - στο στήθος και όχι στα οπίσθια. Και λέμε παραδόξως γιατί τα οπίσθια είναι το νούμερο ένα asset σε όσες έχουμε δει στο Instagram. Η εν λόγω έχει το στήθος και το ξέρει πολύ καλά.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top