ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Δεν είναι αστείο και μάλιστα είναι πάρα πολύ σοβαρό.
Η Τροχαία Ελληνικού σε συνεργασία με μοτοσικλετιστές της ομάδας Ζ και αυτοκίνητα της Ασφάλειας έχει εξαπολύσει απίστευτο κυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει φανς του Παντελή Παντελίδη που με τα αυτοκίνητά τους έχουν προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο.

Συγκεκριμένα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youweekly.gr λέει ότι από την ημέρα που έγινε το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του καλλιτέχνη, οι φανατικοί φίλοι του ακόμη και μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να περνάνε από το σημείο, να σταματάνε, να βάζουν στη διαπασών μουσικά κομμάτια του Παντελίδη – κυριολεκτικά πάνω στη γέφυρα και ακριβώς στο σημείο που ο καλλιτέχνης, το λαϊκό είδωλο, έχασε τη ζωή του.

Η εικόνα λοιπόν που μας μεταφέρει Αξιωματικός της Τροχαίας Ελληνικού είναι η εξής: «Αργά το βράδυ, τις περισσότερες φορές από τις 2 και μετά, φανατικοί φίλοι του Παντελή Παντελίδη περνούν από το σημείο που έγινε το δυστύχημα, σταματάνε τα αυτοκίνητά τους, κορνάρουν και βάζουν μουσική και τραγούδια αγαπημένα δικά τους αλλά και των ανθρώπων που παρακολουθούσαν την πορεία του Παντελίδη.

Το πρόβλημα που εντοπίστηκε είναι διπλό και πολύ σοβαρό. Στη μία περίπτωση της οχλαγωγίας και της ηχορύπανσης οι κάτοικοι με το δίκιο τους διαμαρτύρονται και έχουν επανειλημμένα καλέσει την Αστυνομία για να παρέμβει. Στη δεύτερη περίπτωση το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σοβαρό και αφορά στην ασφάλεια και αυτών που σταματάνε πάνω στη γέφυρα αλλά και των διερχόμενων οχημάτων και των οδηγών που διέρχονται εξ αυτής. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε δυστύχημα και με άλλους νεκρούς. Οι ταχύτητες που αναπτύσσονται, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες, είναι μεγάλες και οι περισσότεροι εκ των οδηγών τελούν υπό την επήρεια αλκοόλ». Αυτό μας είπε ο Αξιωματικός της Τροχαίας αποκλειστικά στο youweekly.gr.

Η Αστυνομία κάνει έκκληση οι οδηγοί να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί όταν διέρχονται από το  συγκεκριμένο σημείο και ειδικά αν δουν σταματημένο όχημα. Καλεί επίσης τους φίλους του Παντελή Παντελίδη να σταματήσουν άμεσα αυτό το παιχνίδι γιατί μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε παιχνίδι θανάτου.

Πηγή: youweekly.gr
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top