ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

0
Τη Μεγάλη Τρίτη 26/04/2016 προβλέπονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες
στα δυτικά, βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα, αλλά με γρήγορη βελτίωση από τα δυτικά. Οι ισχυροί δυτικοί άνεμοι που θα φτάνουν στα πελάγη και τα 8 μποφόρ, βαθμιαία και από τα βόρεια θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου, με εξαίρεση τη Θράκη, τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο όπου δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Τετάρτη 27/04/2016 αναμένεται βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα φτάσει στα κεντρικά ηπειρωτικά τους 24 βαθμούς, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Πέμπτη 28/04/2016 προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και κεντρικά τμήματα. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει νέα μικρή άνοδο στα κεντρικά και νότια φτάνοντας τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Τη Μεγάλη Παρασκευή 29/04/2016 αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές στα βορειοδυτικά και πιθανόν στα κεντρικά και βόρεια τμήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές βορειοανατολικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα, με μικρή άνοδο στα νότια.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Μεγάλο Σάββατο 30/04/2016 και την Κυριακή του Πάσχα 01/05/2016, προβλέπονται γενικά καλές καιρικές συνθήκες, με βροχές την Κυριακή του Πάσχα στα βόρεια μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα αφού θα πνέουν με μέτριες εντάσεις, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26-27 βαθμούς Κελσίου.
Για τις καιρικές συνθήκες στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδος και του τριημέρου, θα ενημερωθείτε με νεότερο δελτίο τις επόμενες ημέρες.
Λεπτομερέστερες προγνώσεις δίνονται στις προγνώσεις πόλεων και θαλασσών, στους ιστιοπλοϊκούς χάρτες και στους χάρτες κυματισμού, καθώς και στο διαδραστικό χάρτη Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν διμοσιεύονται σχόλια υβριστικού περιεχομένου. Την αποκλειστική ευθύνη για τα σχόλια την έχουν οι σχολιαστές.

 
Top