ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Προκλητικότατος ο "Γερμανός", έδειξε ότι δε σέβεται τη φανέλα που φοράει. Με ποιον αρπάχτηκε και τι έκανε λίγο πριν μπει στα αποδυτήρια; Έρχεται τιμωρία από την ΕΠΟ!

Χοντρό επεισόδιο είχαμε μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Βόρειο Ιρλανδία, όπου η Ελλάδα γνώρισε ξανά ήττα-ντροπή με 3-1.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος προέβη σε μία απαράδεκτη κίνηση, με την οποία δείχνει ότι δε σέβεται τη φανέλα με το εθνόσημο.

Αμέσως μετά το τέλος του ματς κι ενώ οι διεθνείς κατευθύνονταν προς την εξέδρα των Ελλήνων για να τους χαιρετήσουν, ο μπακ της Γουότφορντ αρνήθηκε να τους ακολουθήσει, αν και οι άλλοι τον φώναζαν να πάει μαζί τους.

Στο σημείο αυτό υπήρξε ένταση με κάποια μέλη του τεχνικού τιμ και τον Χρήστο Αραβίδη. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν να τον μεταπείσουν και ο Χολέμπας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο φανερά εκνευρισμένος, ενώ πριν μπει στα αποδυτήρια, πέταξε και τη φανέλα του!

Προφανώς, η συγκεκριμένη ενέργεια δε θα μείνει ατιμώρητη, ενώ θυμίζουμε πως μόλις πριν λίγους μήνες ο πρώην άσος του Ολυμπιακού είχε τεθεί σε ...καραντίνα, επί εποχής Μαρκαριάν-Καραγκούνη.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top