ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού πετάνε εκτός από έναν που δεν τραβάει. Αυτός είναι το επόμενο στοίχημα του Πορτογάλου. Θα το κερδίσει, ή ήρθε η ώρα για την πρώτη... ήττα;

Ο Μάρκο Σίλβα παρότι "άκουσε" πολλά το καλοκαίρι τόσο για τους παίκτες που έκοψε όσο και για τις μεταγραφές που έκανε, μετά από μόλις δύο μήνες αγωνιστικής δράσης, είναι ο απόλυτος θριαμβευτής.
Ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά σε Ελλάδα και Ευρώπη με σπουδαίες νίκες, ενώ μέχρι στιγμής έχει διαχειριστεί άψογα το ρόστερ του και έχει κερδίσει όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δείχνει πως είναι δίκαιος και ότι όποιος δουλεύει καθημερινά, ανταμείβεται. 

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο ...ξενερωμένος, επειδή δεν ήταν στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, Ντουρμάζ, πετάει στο πρωτάθλημα, ούτε και ότι οι Πάρντο, Ντα Κόστα, Ιντέγιε και Σεμπά έχουν ήδη ενσωματωθεί και βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.

Επίσης, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με τον Καμπιάσο, αλλά και με τον Σαλίνο, ο οποίος έχει μεταμορφωθεί σε φοβερό εργαλείο, που προσφέρει τόσο στα δύο άκρα της άμυνας όσο και ως αμυντικό χαφ.

Ποια είναι, όμως, η επόμενη δύσκολη "αποστολή" του Σίλβα; Να μπορέσει να ενσωματώσει στην ομάδα έναν δικό του παίκτη, τον Ερνάνι, ο οποίος ήρθε στο Λιμάνι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ως δανεικός από την Πόρτο και ακόμα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Πορτογάλος δεν έχει προσαρμοστεί και ο κόουτς του Ολυμπιακού δουλεύει καθημερινά μαζί του, ώστε να μπορέσει άμεσα να τον ...αναστήσει. Τον πιστεύει πάρα πολύ και θεωρεί ότι όταν φτάσει στο 100%, θα είναι βασικότατος στα άκρα της επίθεσης.

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top