ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Δείτε σε μερικά βίντεο τον χαμό που έγινε στην Τούμπα κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.


Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ από τους φίλους του Δικεφάλου, καθώς περισσότεροι από 10.000 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην Τούμπα για να τον... καλωσορίσουν.

Από νωρίς ακούστηκε το σύνθημα «είναι τρελός ο Βούλγαρος», αλλά και αποθέωση για Ιβάν Σαββίδη, ενώ δεν έλειψαν και τα υβριστικά συνθήματα για τον Ολυμπιακό, με το κλασικό, «Μπερμπάτοφ, αλάνι γ.... το Λιμάνι»!

«Ευχαριστώ για την υποδοχή είναι, απίστευτο. Δεν το περίμενα,. Είμαι ένας απλός άνθρωπος που παίζει ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέλφια. Επειδή πάντα παλεύεις για τον αδελφό σου, έτσι κι εγώ θα παλέψω για εσάς γιατί είμαστε σαν αδέλφια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την επιμονή του να με φέρει εδώ, να δω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το μέρος. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί» είπε προς τον κόσμο.

Ο 34χρονος φορ πήρε τη φανέλα με το νούμερο 10 ενώ μετά από την παρουσίασή του μοίρασε μπάλες με την υπογραφή του προς τον κόσμο και τράβηξε βίντεο την εντυπωσιακή εξέδρα!!!






Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top