ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Διπλό χτύπημα στο... 90'. Ο Ολυμπιακός όχι μόνο αγόρασε τον Ιντέγιε Μπράουν έναντι έξι εκατομμυριών ευρώ από την Γουέστ Μπρομ αλλά σύμφωνα με τους Πορτογάλους συμφώνησε με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ερνάνι! Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες στο μεταγραφικό κομμάτι των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι κινούνται σε όλα τα επίπεδα.

Ας πάρουμε τις εξελίξεις με την σειρά. Οι «ερυθρόλευκοι» όλη την μέρα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την Γουέστ Μπρομ για τον 26χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ και εν τέλει συμφώνησαν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή έναντι 6 εκατ. ευρώ! Μάλιστα η υπόθεσή του έχει κλείσει και θ' ανακοινωθεί την Τρίτη. Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε την συμφωνία με τον Ιντέγιε οι άνθρωποι της ομάδας άφηναν ανοικτό το παράθυρο για μια ακόμα μεταγραφή μέχρι τα μεσανύχτα.

Ταυτόχρονα με αυτήν την πληροφορία έσκασε η είδηση από την Πορτογαλία. Οτι Πόρτο και Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα για τον δανεισμό του Ερνάνι. Του παίκτη που ήθελε ο Μάρκο Σίλβα και οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν όλες τις τελευταίες μέρες να τον αποκτήσουν. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία για τον Ερνάνι αλλά οι Πορτογάλοι δείχνουν να το έχουν σίγουρο τονίζοντας πως την Τρίτη θα είναι κι αυτός στην Ελλάδα!

Πηγή: gazzetta.gr
loading...
 
Top