ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Πριν περίπου δύο μήνες-λίγο καιρό μετά τον οριστικό χωρισμό του Πέτρου Ίμβριου- κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από τις κοινές εμφανίσεις τους. Τότε υπήρχε και η αδερφή του Πέτρου για το ξεκάρφωμα. Τότε λοιπόν ήμουν εγώ που έγραφα πώς το ενδεχόμενο επανασύνδεσης έπαιζε στην εξίσωση.

Το καλοκαίρι πέρασε. Η Ναταλία τακτοποίησε τα προσωπικά της, καθάρισε το τσάκρα της, πέταξε τα βαρίδια που είχε δίπλα της και έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.

Και μπορεί να πέρασε καιρός μέχρι να μάθουμε την αλήθεια αλλά όπως λένε και οι παλιοί «κάλιο αργά παρά ποτέ».

Τρείς συναντήσεις… τρία ερωτικά ραντεβού… τρείς έντονες φορές μακριά απ΄ όλους και όλα είχε το καλοκαιρινό μενού της παρουσιάστριας με τον πρώην άντρα της.

Στο μυημένο παρεάκι της Ναταλίας ακουγόταν πολλές φορές διάφορα. Σπόντες… υπονοούμενα και διάφορα άλλα γλυκά… που αφορούσαν στην εικόνα της.

«Ξανάνιωσε» «περνάει καλά η Ναταλία» «Από ποιον μικρό παίρνει πάλι βλαστοκύτταρα» και άλλα χαριτωμένα. Μόνο που ο μικρός είναι ο αιώνια μικρός και προσεγμένος Πέτρος Ίμβριος.

Και μπορεί για κάποιους οι τρείς συναντήσεις να ήταν απλά ένα… «ίσιωμα» αλλά κάτι μου λέει πώς αυτή τη φορά η ευχή της Ναταλίας να επιστρέψει στον πρώην άντρα της είναι πολύ κοντά. Αφήστε που στα γενέθλιά του… καρφώθηκε στο Instagram και κανείς δεν κατάλαβε τότε τον λόγο.

Πηγή: nassosblog
loading...
 
Top