ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Μετά τους Μαρινάκη και Σαββίδη, που ξόδεψαν πολύ χρήμα στις τελευταίες μεταγραφές, σειρά αναμένεται να πάρει το αφεντικό του Παναθηναϊκού! Πόσο θα "ματώσει" και γιατί;

Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την απόκτηση των Ιντέγιε και Ερνάνι, όσο και ο Ιβάν Σαββίδης, με τη μεγάλη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ, έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση των ομάδων τους. Πλέον, στο χορό των εκατομμυρίων αναμένεται να μπει και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει πάρει την απόφαση να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό προς όφελος του Παναθηναϊκού.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του SportDog, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ έχει αποφασίσει να καλύψει μόνος του τη χασούρα που έφερε ο αποκλεισμός-ντροπή από την Καμπάλα! Μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο νούμερο, το οποίο οφείλεται στην απώλεια των 4-4,5 εκατομμυρίων από την είσοδο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Το αφεντικό του Τριφυλλιού θα μπορούσε κάλλιστα να προχωρήσει σε μία πώληση της τελευταίας στιγμής, προκειμένου να καλύψει το μεγάλο οικονομικό κενό στον "πράσινο" προϋπολογισμό, καθώς υπήρχε ενδιαφέρον τόσο για τον Νίκο Καρέλη, όσο και για τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο ζυγίζοντας τα δεδομένα (αποδυνάμωση του ρόστερ, αντιδράσεις του κόσμου κ.ά.), αποφάσισε να βγει μπροστά και να πληρώσει ο ίδιος τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να βγει "αναίμακτα" η σεζόν.

Ο μεγάλος στόχος του Αλαφούζου είναι το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές να πληρώνονται μέχρι το τελευταίο ευρώ στην ώρα τους, προκειμένου να παραμείνουν προσηλωμένοι στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα λεφτά που απαιτούνται για τις υποχρεώσεις του συλλόγου, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΠΑΕ θα τα καλύψει μόνος του, μιας και δεν έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή τη συμπαράσταση άλλων επιφανών Παναθηναϊκών, ή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, από τη στιγμή που ο κόσμος έχει ξενερώσει και δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να βάλει πλάτη. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο επόμενο διάστημα να γίνει και κάποια αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, έτσι ώστε να ενισχυθούν με ρευστό τα ταμεία του συλλόγου.

Μπορεί, επομένως, ο Γιάννης Αλαφούζος να μην έκανε κάποια μεγάλη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, ωστόσο θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι διατήρησε το ρόστερ ατόφιο, χωρίς να πουλήσει, δηλαδή, κάποιον πρωτοκλασάτο παίκτη, αν και υπήρχαν δεδομένα δελεαστικές προτάσεις, ενώ θα πληρώσει μόνος του ένα διόλου ακαταφρόνητο ποσό για να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες.
loading...
 
Top