ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΑΠΟ 10 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL ΣΤΟ frapedoypoli@windowslive.com

Τρομερά πράγματα με τον νέο σταρ του ΠΑΟΚ και τους Πειραιώτες! Τι ακριβώς "παίχτηκε", πότε και με ποιον "ερυθρόλευκο" είναι... παρμένος ο Βούλγαρος; Κανείς δεν το 'χει γράψει!

Ο ΠΑΟΚ έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με τη σπουδαία μεταγραφή του Μπερμπάτοφ. Ο Ιβάν Σαββίδης "ξηλώθηκε" για να πείσει τον Βούλγαρο σούπερ σταρ να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Δικεφάλου, προσφέροντας ένα "τρελό" συμβόλαιο, με αποδοχές 2 εκατομμυρίων, για ένα χρόνο, μαζί με τα μπόνους.
Το φοβερό, πάντως, με τον πολύπειρο επιθετικό είναι ότι θα μπορούσε τώρα αντί να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου, να φοράει τη φανέλα του ...Ολυμπιακού!

Ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ (108 αγώνες, 48 γκολ) τα είχε βρει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους στις αρχές του καλοκαιριού, με τον μάνατζέρ του, μάλιστα, να έρχεται στην Ελλάδα και να δίνει τα χέρια με τους πρωταθλητές!

Η προφορική συμφωνία ήταν δεδομένη ανάμεσα στις δύο πλευρές και το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal ήταν να δοθεί η έγκριση από τον Μάρκο Σίλβα. Μιλάμε για το διάστημα που οι Πειραιώτες έκαναν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, περιμένοντας τον Πορτογάλο τεχνικό να λύσει τις διαφορές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, για να έρθει στην Ελλάδα και να πιάσει επίσημα δουλειά στην ομάδα του Πειραιά.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δηλαδή, είχαν συμφωνήσει με τον ατζέντη του Μπερμπάτοφ και περίμεναν το "οκ" του Mάρκο Σίλβα για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. Ωστόσο, όταν ο Μάρκο Σίλβα ανέλαβε τον Ολυμπιακό και ενημερώθηκε για την κατ΄ αρχήν συμφωνία που υπήρχε με τον συγκεκριμένο φορ, δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για την απόκτησή του.

Ο νεαρός τεχνικός απέρριψε στην ουσία τον διεθνή άσο κυρίως λόγω ηλικίας, λέγοντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θέλει κάτι άλλο για την κορυφή της επίθεσης κι έναν σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Έτσι, οι Πειραιώτες στράφηκαν στη συνέχεια στην περίπτωση του Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βεβαίως, έκανε έξαλλο τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι για την Ελλάδα όταν ενημερώθηκε ότι ο Μάρκο Σίλβα "χάλασε" τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Γίνεται, επομένως, αντιληπτό ότι ο Βούλγαρος έχει ...άχτι τον προπονητή των Ερυθρολεύκων και πως στις "μάχες" του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, θα θέλει δεδομένα να πάρει ...εκδίκηση από τον Πορτογάλο!

Πηγή: sportdog.gr
loading...
 
Top